- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
ay canım benimm inşallah. senden de çok güzel haberler bekliyorum mayıs için.eğer benim olmazsa bu ay mayısta birlikte veririz belki güzel haberi.nedense içimden bir ses senin yakın zamanda hamile kalacağını söylüyorİnsallah profilindeki tatli bebesin olur
senin ne zaman bat canımInsaallah bu ay hepimiz hamis oluruz. Bat lar da yakın birbirine beraber gün sayariz
16 nisan canım . Insaallah olmayız hicbirimizsenin ne zaman bat canım
ayy hepimiz peşpeşeyiz galiba.benimde 15 nisan.inşallah bi gebelik patlaması yaşarız16 nisan canım . Insaallah olmayız hicbirimiz
Cok tesekkur ederim canim cok saol insallah tatlim bu arada bibdua varmis kenzul ars duasi cnm... İnsallah tutmustir seeninkisi cnmay canım benimm inşallah. senden de çok güzel haberler bekliyorum mayıs için.eğer benim olmazsa bu ay mayısta birlikte veririz belki güzel haberi.nedense içimden bir ses senin yakın zamanda hamile kalacağını söylüyor
inşallah canım okuyum ben duymuştum o duayı.bir de Yusuf ve Meryem suresi günlük okucam artık akşamları. gündüz okul var.Cok tesekkur ederim canim cok saol insallah tatlim bu arada bibdua varmis kenzul ars duasi cnm... İnsallah tutmustir seeninkisi cnm
Sende mi okulda calisiyorsun cnm bnde meryem suresi ve onu vede allahin isimlerini okuyacam cnminşallah canım okuyum ben duymuştum o duayı.bir de Yusuf ve Meryem suresi günlük okucam artık akşamları. gündüz okul var.
okuyalım canım. evet öğretmenim canımSende mi okulda calisiyorsun cnm bnde meryem suresi ve onu vede allahin isimlerini okuyacam cnm
Ben de ogretmenimokuyalım canım. evet öğretmenim canım
ne öğretmenisin canımBen de ogretmenim
İnsallah cnm isteyen herkese nasip etsin cnm peki nasil oyle gecti icinizden cnmMambia bana da sen yakında hamile kalcakmissin gibi geliyor insaallah
Bugün bu topicte acaba kim hamis olur ki diye düşünürken aklıma ilk sen geldin öyle yaniİnsallah cnm isteyen herkese nasip etsin cnm peki nasil oyle gecti icinizden cnm
valla gün içerisinde aklıma geliyorsun canım birden. öyle geçti benimkiİnsallah cnm isteyen herkese nasip etsin cnm peki nasil oyle gecti icinizden cnm
Fen canım senne öğretmenisin canım
ben de fen canımFen canım sen
Zümremben de fen canım
aynen canımZümrem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?