- Konu Sahibi Kelebek_10
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)
- Konu Sahibi Kelebek_10
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- Konu Sahibi Kelebek_10
bu yumurtanın çatladığını mı gösteriyor yani..fazla testin varsa yapsana silikleşmiş mikızlar an itibariyle yumurta akı kıvamında beyaz kokusuz akıntıyı görmüş bulunmaktayım çok şükür demekki sağlıklı bir şekilde yumurtlayabiliyorum
- Konu Sahibi Kelebek_10
inşallah ben de görürüm yaaa
- Konu Sahibi Kelebek_10
canım evet yumurtam oluştu ve çatladı çok şükür fazla testim yok son 2 tane kaldı yarın ve sonrasında yapacağım onlarıdabu yumurtanın çatladığını mı gösteriyor yani..fazla testin varsa yapsana silikleşmiş mi
- Konu Sahibi Kelebek_10
inşşlh canım ben ilk defa bu ay bukadar takip ettim yumurtlama olayını sabahtan hiç akıntım yoktu dün vardı biraz oda beyaz renkliydi ancak öğleden sonra kasıklarımağrımaya başladı yarım saat sonra lavoboya gittiğimde gördüm şeffaf renkte yumurta akı kıvamında akıntıyı çok şükür bu ay hiç çatlamayacak sandım gecikti iyiceinşallah ben de görürüm yaaa
- Konu Sahibi Kelebek_10
bende de hafiften bel ağrısı var..benimki de gecikti baya 2 güne kadar olmazsa testim de yok takip edemiceminşşlh canım ben ilk defa bu ay bukadar takip ettim yumurtlama olayını sabahtan hiç akıntım yoktu dün vardı biraz oda beyaz renkliydi ancak öğleden sonra kasıklarımağrımaya başladı yarım saat sonra lavoboya gittiğimde gördüm şeffaf renkte yumurta akı kıvamında akıntıyı çok şükür bu ay hiç çatlamayacak sandım gecikti iyice
- Konu Sahibi Kelebek_10
o akıntı bir kere mi geliyo yoksa o gün sürekli mi oluyocanım evet yumurtam oluştu ve çatladı çok şükür fazla testim yok son 2 tane kaldı yarın ve sonrasında yapacağım onlarıda
- Konu Sahibi Kelebek_10
canım onu bilemiyorum ama birkere geldi benimo akıntı bir kere mi geliyo yoksa o gün sürekli mi oluyo
- Konu Sahibi Kelebek_10
canım dün benim çok bel ağrım vardı anladım yumurtlayacağımı hatta dünden öncekki günde vardıbende de hafiften bel ağrısı var..benimki de gecikti baya 2 güne kadar olmazsa testim de yok takip edemicem
- Konu Sahibi Kelebek_10
benimki de 2 gün içinde olur inşallah canım benim..ovulasyon haberini verdiğin gibi gebeliği de verirsin inşallah..hep birlikte veririz yani :)canım dün benim çok bel ağrım vardı anladım yumurtlayacağımı hatta dünden öncekki günde vardı
- Konu Sahibi Kelebek_10
Hadi kızlar bat lari bi yazalım
Benim 16 nisan
Benim 16 nisan
- Konu Sahibi Kelebek_10
ins
sekerim ins en kisa zamanda ins oglusun buyumus bu ay abi yapcaz ins dua ile ins bu ay o sacma hamilelik testinden kurtuluruz hepbirlikte:)
Aminnn canim sizler dualarimdasiniz...<3 <3
- Konu Sahibi Kelebek_10
ahh canım inşşlh ya öyle çok istiyorum kiibenimki de 2 gün içinde olur inşallah canım benim..ovulasyon haberini verdiğin gibi gebeliği de verirsin inşallah..hep birlikte veririz yani :)
- Konu Sahibi Kelebek_10
bat 15nisan dı ancak şimdi 18 nisan
- Konu Sahibi Kelebek_10
Hadi kızlar bat lari bi yazalım
Benim 16 nisan
Benimde 19 nisan ..ins olmayizz..:)
- Konu Sahibi Kelebek_10
benim ki de 19 du. şu an daha yumurtlama olmadı uzayacakBenimde 19 nisan ..ins olmayizz..:)
- Konu Sahibi Kelebek_10
benim ki de 19 du. şu an daha yumurtlama olmadı uzayacak
Ben her ay duzenli olurdum gunum sasmazdi.iki uc ay bes gun one cekti..gecen ayda 11 gun ileri atti yazmistim daha once.:).yinede en son oldugum gun olarak beklicem.oncesi olursa zaten hayal kiriklikligi ..:/
- Konu Sahibi Kelebek_10
Ilk heyecan 18 nisan
Vildanca 19 nisan
Kumral ada 16 nisan
Inşallah olmayız hicbirimiz beraber hamis oluruz
Vildanca 19 nisan
Kumral ada 16 nisan
Inşallah olmayız hicbirimiz beraber hamis oluruz
- Konu Sahibi Kelebek_10
- Konu Sahibi Kelebek_10
15 nisanHadi kızlar bat lari bi yazalım
Benim 16 nisan