kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

koyu çizgiyi görünce 14 gün sonramı regli olmak gerekiyormuş..olmadığı zaman hamişmi oluyormuşuz..?
evet canım ovulasyon testinde koyu çizgiden tam 14 gün sonrası senin adet tarihin oluyor eğer daha da geciktiyse bil ki hamilesin ovulasyondan 9 gün sonrası da yerleşme günü oluyor implantasyon kanaması yani lekelenme olabilir demek

çok teşekkürler inanın bilmiyordum..neler ögreniyorum sayenizde..

canim bence stres yaptigindan her ay acaba bu ay mi diorup adet geciktiren oluyomus ben pkoluyum canim ben zaten anlamiyorum adet gunlerimi ama doktor bana taa onceden dogustan demisti yani olsa gorurdu diye dusunuyorum o yuzden hic stres yapma olur ins doktor sorun gorseydi uygun dille solerdi bide kan hormon gibi sonuclarinda cikardi bence sekerim

anladım canım inşşlh birşey yoktur ama bukadar gecikme olmasının bir sebebi olmalı mutlka

benim gecikmeler liseden beri var yani 3o la 35 arasında olurdu..o zamanlar doktor hormon testi istemişti yaptırmıştım ve doktor stresten gecikiyor demişti..5 ay önce doktora gittim gebelik düşünüyorum diye ultrasonda ve kan testinde( hormon değil) değerlerin normal demişti

canım bat ne zaman ovulasyonu takip ediyormusun

memmun oldumm..:) bende istanbulda yaşıyorum..33 yaşımdayım..7 aydırda ikinci çocuk istiyorum..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…