- Konu Sahibi Kelebek_10
-
inşallah canım..etkisi nedir ki ne yapıyor kist mi temizliyorben adetimin 7. günü başladım canım..,oglen yemeginden önce aç karnına ve akşam yemeğinden önce aç karnına ılık içiyorsun..15 gün sonunda bırakıyorsun..yapılışıdarta boy soğanın dörde bölüp 2 bardak suda 5 dk kaynatıyorsun bukadar..ama her seferinde taze içmek zorundasın..inş şifa olur ve vesile olur bebeğe..:)
ee canım yumurtlamışsın ozaman sendün silikti demiştin benim tam iki koyu çizgi çıktı çok şükür seninde böyleyse tamamdır o işCanim benim benimki de böyleydi dün o zaman ben de yumurtladıktan yaşasın bugün yapamam elinde kalmadı internetten aldım o da gel.edi daha
kistten dolayı soğan adeti etkiliyor canımBen soğan kuru yapmıştım 1 ay normalde 26 günde bir olurum soğan dan sonra 28 29 0 lmaya başladı nedenki
canım illaki olacak diye birşey yok ama ovu testi yumurtlama takibi ve bilinçli olma açısından iyi benceben geçen ay çift çizginin önceki günü ve sonraki 2 günü değerlendirmiştim olmadı
evett güzelim..rabbim dualarımızı kabul etsin ins..en kısa zamanda olsun..:)canimm ay senin oglusun mu var Allah bagislasin hadi bakalm kardes gelsin oglusuna:)benim olursa ilk bebegim olcak
Koyuydu ama diğeri daha koyu geldi bana ben dünü değerlendiremdm ama ya 1 gün önce oldu Sperm kalitesiz olur diyeee canım yumurtlamışsın ozaman sendün silikti demiştin benim tam iki koyu çizgi çıktı çok şükür seninde böyleyse tamamdır o iş
kesinlikle katılıyorum canım çünkü geç yumurtlayınca adet de gecikiyor ve biz adet gecikti diye ümitleniyoruz takip edince daha bilinçli bekliyoruzcanım illaki olacak diye birşey yok ama ovu testi yumurtlama takibi ve bilinçli olma açısından iyi bence
canım c çizgisi hep koyu çıkar zaten ancak t onun koyuluğuna ulaştıysa yumurtlamışsın demektirKoyuydu ama diğeri daha koyu geldi bana ben dünü değerlendiremdm ama ya 1 gün önce oldu Sperm kalitesiz olur diye
aynen öyle insan boşyere yıpranmamış oluyorkesinlikle katılıyorum canım çünkü geç yumurtlayınca adet de gecikiyor ve biz adet gecikti diye ümitleniyoruz takip edince daha bilinçli bekliyoruz
kolay gelsin canım ben dün ve önceki gün yaptım bugün rahatım öpüyorumkızlar şimdilik bana müsade sohbetinize doyum olmaz..temizlik yapmam lazım..ilk fırsatta gelicem..:)
ay hadi hayirkisi ya. Insallah. Ayni anda haber verecegiz evet. Bakalim ne olacak..bende 19 martta regli olmuştum canım buarada..19 nisanı bekliyorum işte..aynı andamı haber vericez yoksa..:)
benim de sol tarafimda kucuk bir çikolata kistim var 2.5 cmlik. Doktor bunun bir onemi yok demisti.canım ben 27 yaşındayım 20 aylık evliyim biz aralıktan buyana istiyoruz benim çikolata kistim var canım çift taraflı soğan kürü falan denedim 2 aydır yine olmadı nasip bakalım benim pek umudum yok
testi yaptım ve silik halakolay gelsin canım ben dün ve önceki gün yaptım bugün rahatım öpüyorum
canım önemli benim 5 sağda 3 solda var ancak seninkide önemli soğan kürü falan yapıormusunay hadi hayirkisi ya. Insallah. Ayni anda haber verecegiz evet. Bakalim ne olacak..
benim de sol tarafimda kucuk bir çikolata kistim var 2.5 cmlik. Doktor bunun bir onemi yok demisti.
demekki daha yumurtlamana vartesti yaptım ve silik hala
canım önemli benim 5 sağda 3 solda var ancak seninkide önemli soğan kürü falan yapıormusun
canım belki seninki basit yumurtslık kistlerindendir çünkü çikolata kisti her adet döneminde daha da büyürYaptım ben ama benimki adet olunca gorunmuyor kayboluyor. Adetten sonra ortaya cikiyor. Acaba benim.yumurtalarim kist mi oluyor? Hic anlamadim ki valla. Doktorlar da bi halt soylemiyor..
canım belki seninki basit yumurtslık kistlerindendir çünkü çikolata kisti her adet döneminde daha da büyür
tamam canım okuyayımOlabilir. bakalim ne olacak . Benim baska bir sorunum da var ama. Konulaeimda var okuyabilirisniz. Sperm alerjisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?