kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Hmm onun icin bi ilac veriyolardi sanirim pıhtılaşma olduğunu tup bebekten oncemi tahlil yaparakmi öğrendin cnm benm gittigim hastane hiç arastrmiyoda.
Hiçbir yer araştırmiyor canım ben kendim gittim yaptırdım. İğne kullanıyorsun 9 ay boyunca kan sulandirici .

Evet canim ilk deneme. Eşimde morfoloji % 1. Beni biliyorsunuz zaten bir de rahim kalinlasmiyor . Kan pihtilasmasi da var bence tup bebek denemeden önce gidip baktır . Hatta kromozom analizi bile yaptir
Evet cnm ama bnce tuttuğuna göre eşinin ki fazla önemli değil sadce düşük olmuş oda önlenebilir inş cnm ben 4 ocakta baslicaktim tedaviye ama dediğin tahliller yaptırmak uzun sürcek Unuverstede yaptrcam onlar çağırdı smdi ertelesem kaç sene sonra çağırırlar kim bilir onlara söylesem yaparlarmiki

3 düşük olmadan yapmak istemiyorlar . 3 kere acı yasiyacaksin da öyle tenezzül edecekler .

Evet bursadayim uludağ ünv yaptırcam cnm özelde olsa tahlil yaptrirdim ama burda cagirdilarmi gitmezsem siram kayar senelerce beklerim snra oyuzden ertleyememki
Anladım canım git o zaman tabi . Burda biri vardı isim misin yok nickli o tup bebek denemisti bursadaydi sanırım . O üyeye bi baksana nerde yaptirmis . Onunda çikolata kisti vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…