• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Kızlar bugün doktora gittik kese göründü çok şükür ikiz değil ama tek kese var dedi doktor fotosunu da çekti Allahim çok şükür Rabbim nazardan korusun susam tanesi biraz daha büyüyüp mercimek tanesi olduğunda kalp atışlarını duyabilecekmisiz 15 gün sonra Rabbim inşallah hayırlısı ile duymayı nasip etsin

Kızlar bugün doktora gittik kese göründü çok şükür ikiz değil ama tek kese var dedi doktor fotosunu da çekti Allahim çok şükür Rabbim nazardan korusun susam tanesi biraz daha büyüyüp mercimek tanesi olduğunda kalp atışlarını duyabilecekmisiz 15 gün sonra Rabbim inşallah hayırlısı ile duymayı nasip etsin
Amin cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlerede bu güzel duyguyu tattırsin inşallah

Çpk sevşndim Rabbim tamamını erdirsin inşallah

Canım ikiz olacağını mı düşünmüştün. O kadar çok swvindm ki. Tam kaç hafyalık çıktı. Doktor ne dedi bm demiştim sana güzek haber vereceksin bize diye. Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah :nazar::nazar:

Canım ikiz olacağını mı düşünmüştün. O kadar çok swvindm ki. Tam kaç hafyalık çıktı. Doktor ne dedi bm demiştim sana güzek haber vereceksin bize diye. Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah :nazar::nazar:
Evet ikiz mi acaba diye düşünmüştük eşimle forumları okumuştum kan değerime göre yorum yaptık kendimizce ama tek kese göründü minigimizin yerini gördük inanılmaz bir an di bu anı hiç yasayamayacagimi düşünmüştüm çok şükür bin şükür doktor istediğini ye iç zaten yakında bulantilarin başlayacak dedi 12. haftadan sonra yemek düzeni vereceğim dedi

Kızlar bu akşam beta hcg baktırdık ben çok merak ediyordum kaç oldu diye geçen hafta cumartesi 1385 di bugün 13.808 olmuş Allahim çok şükür 1 hafta daha beklemeliyim bebeğimi görebilmek icin

Back