• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Bn hamile olduğumu öğrendiğim an hisstmiştim rüyamda götmüştüm. Sürekli bana mavi vermek istemişlerdi bn cinsiyeti belli değil kş derdim rüyamda

Hmm yok canım bana hiç öyle şeyler olmadı hayırlısı olsun bakalım sağlıklı olsun da kız erkek farketmez

Kızlar dün doktora gittim miniğimin kalp atışını duyduk çok şükür Rabbim e doktor düşük tehlikesi yok dedi doktorun dediğine göre 6+2 ama son adet tarihime göre 6+4 olarak hesaplıyorum ben

Valla dogru diyorsun oglan okula basladi 1.sinif:skandal:kendime gelemiyordumm.simdi okuma yazmaya gecti rahatladim.kiz buyudu 11 aylik .babam rahatsizlandii...vaktimm yoktu diyebilirim

Kızlar ya ben birşey soracagim bugün doktora gittik normal haftam 9+3 tu ama doktor ultrason dan bakıp 10+2 dedi ben anlamadım bebeğin gelişimi güzel dedi doktor sizce ben hangisini saymaliyim

Adet tarihimi sanıyordum doktor geçen gittiğimde 2 gün erken söyledi bu defa da 1 hafta ileri söyledi anlamadım nasıl saymaliyim acaba

Daha bebeğün küçük canım büyünce yazacak bu değerlee ac karın çevresi hc kol bbp baş fl ise boy değerleri

Back