- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #6.481
Eşimin morfolojisi % 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım cnm amelyttan snra mi yaptrmistin tüp bebegiEşimin morfolojisi % 1
Evet canim . Kan pihtilasmasi var ben de. Pihti atmış olabilir.Anladım cnm amelyttan snra mi yaptrmistin tüp bebegi
Hmm onun icin bi ilac veriyolardi sanirim pıhtılaşma olduğunu tup bebekten oncemi tahlil yaparakmi öğrendin cnm benm gittigim hastane hiç arastrmiyoda.Evet canim . Kan pihtilasmasi var ben de. Pihti atmış olabilir.
Hiçbir yer araştırmiyor canım ben kendim gittim yaptırdım. İğne kullanıyorsun 9 ay boyunca kan sulandirici .Hmm onun icin bi ilac veriyolardi sanirim pıhtılaşma olduğunu tup bebekten oncemi tahlil yaparakmi öğrendin cnm benm gittigim hastane hiç arastrmiyoda.
Hadi ya hamile kalınca mi kullanıyon öncesinden bi önlem alinamiyomuHiçbir yer araştırmiyor canım ben kendim gittim yaptırdım. İğne kullanıyorsun 9 ay boyunca kan sulandirici .
Transferden sonra igneleri kullanıyorsun .Hadi ya hamile kalınca mi kullanıyon öncesinden bi önlem alinamiyomu
Hmm anladm cnm ilk denemenmiydiTransferden sonra igneleri kullanıyorsun .
Evet canim ilk deneme. Eşimde morfoloji % 1. Beni biliyorsunuz zaten bir de rahim kalinlasmiyor . Kan pihtilasmasi da var bence tup bebek denemeden önce gidip baktır . Hatta kromozom analizi bile yaptirHmm anladm cnm ilk denemenmiydi
Evet cnm ama bnce tuttuğuna göre eşinin ki fazla önemli değil sadce düşük olmuş oda önlenebilir inş cnm ben 4 ocakta baslicaktim tedaviye ama dediğin tahliller yaptırmak uzun sürcek Unuverstede yaptrcam onlar çağırdı smdi ertelesem kaç sene sonra çağırırlar kim bilir onlara söylesem yaparlarmikiEvet canim ilk deneme. Eşimde morfoloji % 1. Beni biliyorsunuz zaten bir de rahim kalinlasmiyor . Kan pihtilasmasi da var bence tup bebek denemeden önce gidip baktır . Hatta kromozom analizi bile yaptir
3 düşük olmadan yapmak istemiyorlar . 3 kere acı yasiyacaksin da öyle tenezzül edecekler .Evet cnm ama bnce tuttuğuna göre eşinin ki fazla önemli değil sadce düşük olmuş oda önlenebilir inş cnm ben 4 ocakta baslicaktim tedaviye ama dediğin tahliller yaptırmak uzun sürcek Unuverstede yaptrcam onlar çağırdı smdi ertelesem kaç sene sonra çağırırlar kim bilir onlara söylesem yaparlarmiki
Haklısın cnm napıcami bilemedim valla bnde3 düşük olmadan yapmak istemiyorlar . 3 kere acı yasiyacaksin da öyle tenezzül edecekler .
Sen bilirsin canım tup bebek özelde mi yaptıracaksin. Bursada miydin canım senHaklısın cnm napıcami bilemedim valla bnde
Evet bursadayim uludağ ünv yaptırcam cnm özelde olsa tahlil yaptrirdim ama burda cagirdilarmi gitmezsem siram kayar senelerce beklerim snra oyuzden ertleyememkiSen bilirsin canım tup bebek özelde mi yaptıracaksin. Bursada miydin canım sen
Anladım canım git o zaman tabi . Burda biri vardı isim misin yok nickli o tup bebek denemisti bursadaydi sanırım . O üyeye bi baksana nerde yaptirmis . Onunda çikolata kisti vardiEvet bursadayim uludağ ünv yaptırcam cnm özelde olsa tahlil yaptrirdim ama burda cagirdilarmi gitmezsem siram kayar senelerce beklerim snra oyuzden ertleyememki
Canım bnm nasıl sınAnladım canım git o zaman tabi . Burda biri vardı isim misin yok nickli o tup bebek denemisti bursadaydi sanırım . O üyeye bi baksana nerde yaptirmis . Onunda çikolata kisti vardi
Allah a şükür canım iyiyim . Sen nasılsın bakalım . Eskilerden bir ben kaldım :)) SanirimCanım bnm nasıl sın
İyim canım seninde güzel haberini alacağız canım rabbim büyük.Allah a şükür canım iyiyim . Sen nasılsın bakalım . Eskilerden bir ben kaldım :)) Sanirim
Bu Topiktemi cnm tutmusmuydu bi bakaymAnladım canım git o zaman tabi . Burda biri vardı isim misin yok nickli o tup bebek denemisti bursadaydi sanırım . O üyeye bi baksana nerde yaptirmis . Onunda çikolata kisti vardi