• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Canım bn birde ana okulunda memurdum Düşünsene hep çocuklar vardı. Bir çocuk doğum sendromuydu çok üzülmüştüm. O çocukla sürekli oyun oynuyorduk rabbim sen her şeyin en iyisini bilensin demiştim. O ay hamile kalmıştım
Rabbim bizide böyle imtihan ediyor Rabbim senin güzel kalbini görüp dualarni kabl etmiş cnm

Ya uff ne bileyim ya iyice manyak oldum korkuyorum birşey olacak diye
Sana kendimden örnek vereyim bn hamilelikte o kadar kötüydüm ki anlatamam öksürmekten çiğerlerim sökülmüş yü kasıklarım o kadar feci ağrıdı ki anlatamamm ama hep elimi karnıma koydum bebeğim bnmle dedim inandım hep rabbim büyük dedi olmaz derken doğal yolla nasip etti dedim. Herkes bebek düşer defi çünkü bn feci öksürüyordum ve doğuma kadar da öksrmeye devam ettim sezaryan bile bnm için tehlike iken sezaryen ile güzel doğum nasip etti rabbim bana

Sana kendimden örnek vereyim bn hamilelikte o kadar kötüydüm ki anlatamam öksürmekten çiğerlerim sökülmüş yü kasıklarım o kadar feci ağrıdı ki anlatamamm ama hep elimi karnıma koydum bebeğim bnmle dedim inandım hep rabbim büyük dedi olmaz derken doğal yolla nasip etti dedim. Herkes bebek düşer defi çünkü bn feci öksürüyordum ve doğuma kadar da öksrmeye devam ettim sezaryan bile bnm için tehlike iken sezaryen ile güzel doğum nasip etti rabbim bana
İnşallah hayırlısı olur hakkımda canım pazartesi kese görünmez uyuklama ihtimal ama gideceğim doktora değerimi görürüm tekrardan

Back