kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Rabbim bizide böyle imtihan ediyor Rabbim senin güzel kalbini görüp dualarni kabl etmiş cnm

4 hafta 2 günlük müş canım kese büyük ihtimalle gözükmez kafana takma folik asit verir doktor.
Evet 4 hafta 2 günlük bende tekrardan saydım olsun sağlıklı olsun da eşimde korkuyor boş olacak diye ama boş gebelikte değer 1300lere yükselmezdi herhalde

Ya uff ne bileyim ya iyice manyak oldum korkuyorum birşey olacak diye
Sana kendimden örnek vereyim bn hamilelikte o kadar kötüydüm ki anlatamam öksürmekten çiğerlerim sökülmüş yü kasıklarım o kadar feci ağrıdı ki anlatamamm ama hep elimi karnıma koydum bebeğim bnmle dedim inandım hep rabbim büyük dedi olmaz derken doğal yolla nasip etti dedim. Herkes bebek düşer defi çünkü bn feci öksürüyordum ve doğuma kadar da öksrmeye devam ettim sezaryan bile bnm için tehlike iken sezaryen ile güzel doğum nasip etti rabbim bana

İnşallah hayırlısı olur hakkımda canım pazartesi kese görünmez uyuklama ihtimal ama gideceğim doktora değerimi görürüm tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…