- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #6.461
4 hafta 4 günlük o zaman canım değerin güzelDün 3.gundu idrar testinde çıktı bugün hcg baktırdım işte
Allah razı olsn cnm Rabbim ümidimi kaybetmeme izin vermesin inş mucizem gelince bütün yaşadıklarımı unutucam inş hep öyle düşünüyorumAy kıyamam sana bn rabbim inşallah nasip eder senin için dua edeceğim
Rabbim bizide böyle imtihan ediyor Rabbim senin güzel kalbini görüp dualarni kabl etmiş cnmCanım bn birde ana okulunda memurdum Düşünsene hep çocuklar vardı. Bir çocuk doğum sendromuydu çok üzülmüştüm. O çocukla sürekli oyun oynuyorduk rabbim sen her şeyin en iyisini bilensin demiştim. O ay hamile kalmıştım
Canım 1 Aralık son adet tarihim şu an 4 hafta 1 günlük olmuyor mu4 hafta 4 günlük o zaman canım değerin güzel
İnşallah canımAllah razı olsn cnm Rabbim ümidimi kaybetmeme izin vermesin inş mucizem gelince bütün yaşadıklarımı unutucam inş hep öyle düşünüyorum
4 hafta 2 günlük müş canım kese büyük ihtimalle gözükmez kafana takma folik asit verir doktor.Canım 1 Aralık son adet tarihim şu an 4 hafta 1 günlük olmuyor mu
Canım sen nie dış gebelik şeylerin e bakıyorsun nie kendini olumsuzluğa çekiyorsunCanım 1 Aralık son adet tarihim şu an 4 hafta 1 günlük olmuyor mu
Evet 4 hafta 2 günlük bende tekrardan saydım olsun sağlıklı olsun da eşimde korkuyor boş olacak diye ama boş gebelikte değer 1300lere yükselmezdi herhalde4 hafta 2 günlük müş canım kese büyük ihtimalle gözükmez kafana takma folik asit verir doktor.
Ya uff ne bileyim ya iyice manyak oldum korkuyorum birşey olacak diyeCanım sen nie dış gebelik şeylerin e bakıyorsun nie kendini olumsuzluğa çekiyorsun
Korkma değerin gayet güzel elini karnına koy gözlerini kapat hoşgeldin bebeğim de beni bırakma deYa uff ne bileyim ya iyice manyak oldum korkuyorum birşey olacak diye
Sana kendimden örnek vereyim bn hamilelikte o kadar kötüydüm ki anlatamam öksürmekten çiğerlerim sökülmüş yü kasıklarım o kadar feci ağrıdı ki anlatamamm ama hep elimi karnıma koydum bebeğim bnmle dedim inandım hep rabbim büyük dedi olmaz derken doğal yolla nasip etti dedim. Herkes bebek düşer defi çünkü bn feci öksürüyordum ve doğuma kadar da öksrmeye devam ettim sezaryan bile bnm için tehlike iken sezaryen ile güzel doğum nasip etti rabbim banaYa uff ne bileyim ya iyice manyak oldum korkuyorum birşey olacak diye
İnşallah hayırlısı olur hakkımda canım pazartesi kese görünmez uyuklama ihtimal ama gideceğim doktora değerimi görürüm tekrardanSana kendimden örnek vereyim bn hamilelikte o kadar kötüydüm ki anlatamam öksürmekten çiğerlerim sökülmüş yü kasıklarım o kadar feci ağrıdı ki anlatamamm ama hep elimi karnıma koydum bebeğim bnmle dedim inandım hep rabbim büyük dedi olmaz derken doğal yolla nasip etti dedim. Herkes bebek düşer defi çünkü bn feci öksürüyordum ve doğuma kadar da öksrmeye devam ettim sezaryan bile bnm için tehlike iken sezaryen ile güzel doğum nasip etti rabbim bana
Ewet git sana uygun folik asit verirİnşallah hayırlısı olur hakkımda canım pazartesi kese görünmez uyuklama ihtimal ama gideceğim doktora değerimi görürüm tekrardan
Amin inşallah canim benim . Dua edin bana daİnşallah rabbim @Kumral-ada ya nasip etsin
Canım inanıyorum sende güzel haber vereceksin. Rabbim büyükAmin inşallah canim benim . Dua edin bana da
İnsallah canim insallahCanım inanıyorum sende güzel haber vereceksin. Rabbim büyük
Rabbim inşallah bir an önce yüzünü güldürsün canimİnsallah canim insallah
Canm senin doğal yolla oluyor iyi yönden bakalm inş en kısa zamanda sağlıkla bebeğin gelirAmin inşallah canim benim . Dua edin bana da
Yok canım tup bebektı benimkiCanm senin doğal yolla oluyor iyi yönden bakalm inş en kısa zamanda sağlıkla bebeğin gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?