- Konu Sahibi Kelebek_10
- #6.421
Haber edersin canım,Amin canım sağol pazartesi profdan randevu aldım muayene icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haber edersin canım,Amin canım sağol pazartesi profdan randevu aldım muayene icin
Amin canım sen neyaptim canım inşallah güzel haber vardır sende deİlk heyecan Allah a şükür . Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah
Maşallah canım. 5000 olmadan kese gözükmez canım ana yinede doktora git folik asit verirAz önce özel hastaneye acile gittik kan verdim 1387 çıktı beta hcg sizce bebek pazartesi görünür mu ya görünmez diye randevuyu ertelemeyi düşünüyoruz sizce ne yapmalıyız
Canım kumral ada da hamile kaldı düşük yaptıAz önce özel hastaneye acile gittik kan verdim 1387 çıktı beta hcg sizce bebek pazartesi görünür mu ya görünmez diye randevuyu ertelemeyi düşünüyoruz sizce ne yapmalıyız
Büyüdü canım 11 bitti. Yaramaz bir oğlum varİnşallah arkadaşım senin bebeğin kaç aylık oldu büyümüştür artik
Merhaba cnm öncelikle çok şükür mucizen gerçekleşmiş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bendede çikolata kisti var da doğal yollamı hamile kaldin yksa tedaviylemimerhaba kızlar daha önce bir çok yerde bahsetmiştim 27 yaşındayım 20 aylık evliyim 4 aydır bebek istiyoruz ancak olmuyor bildiğiniz üzere çikolata kistim var sağda 5 solda 3 cm boyutlarında 2 aydır soğan suyu içiyorum nisanda kontrole gideceğim bu ay hayıt tohumu çayı ve incir kürü yapmaya karar verdim bunlarda işe yaramazsa süt buharını deneyeceğim doğal yollardan sonuç almak istiyorum eşimede bu ay keçi boynuzu kürü yapacağım ayrıca meryem suresini okuyacağım inşlh nisan benim ve benim gibi anne olamayanların ayı olur özellikle çikolata kisti olan arkadaşları topiğime bekliyorum gelişmeleri paylaşalım birbirimizle dua edelim ve Rabbim nasip etsin diyorum....
Bnm de çikolata kistim vardı canım doğal yolla hamile kaldım tüplerin kapalı olmadığı sürece çikolata kisti engel değilMerhaba cnm öncelikle çok şükür mucizen gerçekleşmiş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bendede çikolata kisti var da doğal yollamı hamile kaldin yksa tedaviylemi
Doğal yolla hamile kaldım canım 2 ay önce doktora ameliyat demişti bende soğan suyu içmeye basladim bu ay adetim 3 gün gecikti ve test yaptım hamilemisim çok şükürMerhaba cnm öncelikle çok şükür mucizen gerçekleşmiş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bendede çikolata kisti var da doğal yollamı hamile kaldin yksa tedaviylemi
Benm kistlerim çok ağrı yapıyodu 2 sene bekledim olmayınca doktr amelyta karar verdi amelyt oldm doktr 6 ay bekleyelim dedi olmadı kistim tekrarladı 1.5 cm doktr tüplerin açık dedi ama kistim büyümeden ikinciye tüp bebek yaptrcam cnmBnm de çikolata kistim vardı canım doğal yolla hamile kaldım tüplerin kapalı olmadığı sürece çikolata kisti engel değil
Ne mutlu ya bende soğan suyu içtim 15 gün ama daha adet günüm gelmedi gerçi tüp bebek için gün verdiler keşke hiç gerek kalmasaydiDoğal yolla hamile kaldım canım 2 ay önce doktora ameliyat demişti bende soğan suyu içmeye basladim bu ay adetim 3 gün gecikti ve test yaptım hamilemisim çok şükür
İnşallah gerek kalmaz canım. Bnm de çok sancım oluyordu ameliyat dedi bn olmadım canım rabbim sanada nasip etsinNe mutlu ya bende soğan suyu içtim 15 gün ama daha adet günüm gelmedi gerçi tüp bebek için gün verdiler keşke hiç gerek kalmasaydi
Canım bu ay bebek fikri varmıydı aklındsDoğal yolla hamile kaldım canım 2 ay önce doktora ameliyat demişti bende soğan suyu içmeye basladim bu ay adetim 3 gün gecikti ve test yaptım hamilemisim çok şükür
Amin cnm kaç senelik evlisin ne kadar bekledinİnşallah gerek kalmaz canım. Bnm de çok sancım oluyordu ameliyat dedi bn olmadım canım rabbim sanada nasip etsin