- 27 Nisan 2015
- 1.100
- 805
- 73
- 39
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #6.381
Rabbim hakkinda hayrlisini versin canim 21 mayis berat kandili inşallah o gunde isminle dua edecemBen tüp bebeğe basliycam Allah izin verirse kızlar . Temmuz düşünüyorum . İstanbulda deniycem hakkımda hayırlısı olsun. Üzgünüm ve stresliyim elimde olmasa da . Sizlerden bir ricam olacak . Benim için yasin ya da meryem süresi okur musunuz ya da tesbih çeker misiniz boş vaktinizde. İsmim nilay :)
Face demi cnm yok değilimYetiştirmeye çalışıyorun canim valla aslinda internete fazla giremiyorum 2016 ocak subat annelrine uyemisin canin ben oradayim
Evet canim eger istersen üyeliği kapattılar artik kimseyi almiyorlar sen ozelden adini yaz ben söyleyeyim sende gel orasi da guzlFace demi cnm yok değilim
Sağol canım. Face de katılmıyorum. Eşimle birlikte kullandığımız için.Evet canim eger istersen üyeliği kapattılar artik kimseyi almiyorlar sen ozelden adini yaz ben söyleyeyim sende gel orasi da guzl
Himm tamam canim buradan konuşuruz o zmanSağol canım. Face de katılmıyorum. Eşimle birlikte kullandığımız için.
Iyiyim cok şükür. ..sen nasılsın tedaviye baslayacaktin basladin miİyiyim canım . Sen nasılsın . Ozlettiniz kimse kalmadı burda.
Hayırlısı canım. Güzel haberini bekliyorumBaşlamadim daha canım bu ayın. Sonunda bakalim
Hadi hayrli haberlerin gelsin inşallah canim bu güzel mubarek ayda InsaALLAHBaşlamadim daha canım bu ayın. Sonunda bakalim
Iyi canim cok şükür. .uğraş dur ikisiyle ve esimle ama güzel tatli yorgunluklarİyim canım sen nasılsın kızın, oğlun nasıl canom
Slm canım iyiz sen napıyon bizde seni özledik. Niye girmiyorsun kiSlm kızlar napiyorsunuz ben aylardır giremiyorum buraya sizi çok özledim ne güzel dertlerimizi paylaşıyordük buradan
İlk heyecan burda bazen hissetmistim rüyamda görmüştüm hamile olacakları mambia bilir. Dün ruyamdaydin arkadaşım çocuğun oluyordu . İnşallah bu da gerçek olur .Slm kızlar napiyorsunuz ben aylardır giremiyorum buraya sizi çok özledim ne güzel dertlerimizi paylaşıyordük buradan
Canım senin kalbin çok temiz. Biliyorum seninde olcak bnm oğlum gibi dünyalar tatlısı bir kızın olur inşallahİlk heyecan burda bazen hissetmistim rüyamda görmüştüm hamile olacakları mambia bilir. Dün ruyamdaydin arkadaşım çocuğun oluyordu . İnşallah bu da gerçek olur .
Sürekli aklımdasın canım. Ne yaptın canım ne zaman başlayacaksın tedavi yeİnşallah canım dua edin bol bol
Canim kafam bu aralar allak bullak ayin sonunda başlarım belkiSürekli aklımdasın canım. Ne yaptın canım ne zaman başlayacaksın tedavi ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?