• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Biz de 1 yıllık evliyiz 3 aydır da bebek düşünüyoruz ben tabi bu kurs olayina başlamadan önce bebek niyetim yoktu aman gençken çalışayım dedim çünkü biz borçla evlendik mobilya beyaz eşya düğün masrafı kredi altın herseyi kendimiz aldık eşim de özelde çalışıyor gelirlerimiz hemen hemen aynı borçlar hafiflesin diye haftasonu kursu istedim bi de kendi okulumda ders saatim çok az 20 ders ek dersim az diye görevlendirme de istedim 20 ders kendi okulumda 10 ders başka bir okulda 8 ders de evime yakın bir okulda derse giriyorum

E hal böyle olunca da eşim söyleniyor sürekli yorgunum aslında titiz de bir insanım ama Evimin halini bir görsennn :KK43:

Bu da canımı sıkıyor bu halde bir de hamile kalmayı düşünüyorum az isim var sanki :KK70::KK70:
Allah kolaylık versin canım. Bn işi bıraktım götüremedim

Bn işi bıraktım ☺

haha iyi yapmışsın canım bende hamile kaldıktan belli bir müddet sonra bırakmayı düşünüyorum şu tempoda bile cok yorucu oluyor benim için.. evin işleri birikiyor... eşimlede aramız bozuluyor yansıyor ister istemez..

haha iyi yapmışsın canım bende hamile kaldıktan belli bir müddet sonra bırakmayı düşünüyorum şu tempoda bile cok yorucu oluyor benim için.. evin işleri birikiyor... eşimlede aramız bozuluyor yansıyor ister istemez..
Aynen canım çok zor yürütüyordum okulda memurdum. Çocukların sesinden işin yoğunluğundan çık yorulmuştum. Hamile kalınca bıraktım. Oğlum la vakit geçiriyorum. Biraz zorlanıyoruz ama olsun.

Aynen canım çok zor yürütüyordum okulda memurdum. Çocukların sesinden işin yoğunluğundan çık yorulmuştum. Hamile kalınca bıraktım. Oğlum la vakit geçiriyorum. Biraz zorlanıyoruz ama olsun.

en iyisi anım belki büyüyünce tekrar baslarsın en güzeli bekarken çalışmakmış valla kocanda titizse çok zor oluyor herşey.. yıpranıyorsun.... benimde bi pşam olur inşallah :oops:

Ahh ahh evimi temizleyemiyorum okuldan geliyorum yemek yok .sabah 5.45 uyanıyorum 18 km yol gidiyorum geliyorum. Öğretmenler odasinda çocuk muhabbetleri. DeRS biter bitmez kaçıyorum. Veliler soruyor artık yuh ya

en iyisi anım belki büyüyünce tekrar baslarsın en güzeli bekarken çalışmakmış valla kocanda titizse çok zor oluyor herşey.. yıpranıyorsun.... benimde bi pşam olur inşallah :oops:
İnşallah canım rabbim gönlüne göre versin eşim çık titiz. Ama yardım ediyordu. Söylenerek yapıyordu

ahhh nedir bu çalışan bayanlar çektiğiii birde bebeksizlik üstüne...

Hiç deme valla hersey dert eşim de titiz ve kolay kolay yemek de beğenmez hergün taze yemek pişmeli der :) zor oluyor haliyle

Allah kolaylık versin canım. Bn işi bıraktım götüremedim

Iyi yapmışsınız ben bırakmak istemiyorum çok emek verip geldim ama bebeğim olunca ücretsiz izin düşünüyorum

Kizlar yeni katilanlar olmus aramiza hosgeldiniz...

Beybiler en zorlandiginiz anda Rabbinize sigininin ve tavsiyem derdinizi bir tek O'na acin... şifaniz tez ve hayirlisiyla gelir evvelAllah ;)

Bn de isi birakicam... bugun patronumla onun pazarligini yaptik bn kariyer falan istemiyorum dedim.... 30umdan sonra cocuguma bakicam oturup... bu yasima kadar hep calistim acik da evde calisim :KK55::KK69:

Kizlar yeni katilanlar olmus aramiza hosgeldiniz...

Beybiler en zorlandiginiz anda Rabbinize sigininin ve tavsiyem derdinizi bir tek O'na acin... şifaniz tez ve hayirlisiyla gelir evvelAllah :KK66:

Bn de isi birakicam... bugun patronumla onun pazarligini yaptik bn kariyer falan istemiyorum dedim.... 30umdan sonra cocuguma bakicam oturup... bu yasima kadar hep calistim acik da evde calisim :KK55::KK69:
En doğru karar vermişin canım senin işin zor du zaten. Hamilelik nasıl gidiyor

Şükür iyi teyzesi. Ama uykusu çok hafif hemen uyanıyor Cinsiyeti belli mi cnm
Uykusu hafif olsun iyidir MaşAllah de agir uykulu tembel insan olmaz...
Cinsiyet daha belli degil cnm... merakla bekliyorum... gecen gun bir akrabam bnm hamile oldugumu bilmeden ruyasinda bni gormus ilk defa... hayir olsun... guzel bir elbise giymisim ordakiler ona bnm icin onun kizi olcak diyorlarmis...:eek:

Bakalim hayirli saglikli olsun da...

Uykusu hafif olsun iyidir MaşAllah de agir uykulu tembel insan olmaz...
Cinsiyet daha belli degil cnm... merakla bekliyorum... gecen gun bir akrabam bnm hamile oldugumu bilmeden ruyasinda bni gormus ilk defa... hayir olsun... guzel bir elbise giymisim ordakiler ona bnm icin onun kizi olcak diyorlarmis...:eek:

Bakalim hayirli saglikli olsun da...
Hayırlısı cnm sağlıklı alırsın inşallah kucağına

Merhaba canlar. ...ben cok yogun yorgun bitkinim uyumayan bir kiz kıskanan bir korsan la hayatim iyi idame ettirmek istiyorum..sizker nasilsiniz mambia oğlusunu op kokulu kokulu. Yassimin bebisin sağlıkla gelir inşallah. .kumral ada seninde güzel haberleein gelir insallah..sizi seviyorum

Merhaba canlar. ...ben cok yogun yorgun bitkinim uyumayan bir kiz kıskanan bir korsan la hayatim iyi idame ettirmek istiyorum..sizker nasilsiniz mambia oğlusunu op kokulu kokulu. Yassimin bebisin sağlıkla gelir inşallah. .kumral ada seninde güzel haberleein gelir insallah..sizi seviyorum
Öperim teuzesi.Ay canım ya allah kolaylık versin ben bir tanesine zor bakıyorum seni düşünemiyorum bilene. Kızın nasıl canım. Bizimkiside kucakta uyuyor yatırınca uyanıyor sürekli kucak istiyor canım. Sende oğlun ile kızını öp canım

Öperim teuzesi.Ay canım ya allah kolaylık versin ben bir tanesine zor bakıyorum seni düşünemiyorum bilene. Kızın nasıl canım. Bizimkiside kucakta uyuyor yatırınca uyanıyor sürekli kucak istiyor canım. Sende oğlun ile kızını öp canım
Bizim kiz hiç uyumuyo canim kolik var her aksam 10 11.30 arasi aglama seansimiz başlıyor tabi bende bitiyorum artik ve her saat basi bi çığlıkla uyaniyo cok gazli bir bebek

Sagol canimcim .. Allah sana da kolaylik versin skma canini Allah baska dert keder vermesin yavrucuklarina da bu kadariyla atlatin... :KK19:

Arkadaşlar sizin deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum. 3 kez üst üste araştırılmasına rağmen sebebi bulunamayan erken düşükler yaşadım. En son tüp bebek yapmakla yapmamak arasında kaldık. Kendinden hamile kalıyorum ama 7. haftayı geçemiyorum. Doktora tüp bebek istediğimi artık dayanamadığımı söylediğimde şunu söyledi ikiz bebek riskli oluyor . Şimdi arkadaşlar pgt yaptırınca ve sağlıklı 2 embriyo konunca ikisi de tutuyor mu? Sağlıklı ikiz gebelik yok mu? 25 adet gen bakılabiliyor muş transfer öncesi bunun faydası yokmu. Doktorum dna dünyası çok geniş. pgt çok azını açıklıyor diyor ve tekrar düşük ihtimalini göğüsleyebileceksen tekrar hamile kal diyor. Tüp bebek istiyoruz biz de eşimle. Lütfen bana fikir verin. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Back