kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Canım kan pıhtılaşma sı olabilir mi

Şükür iyi canım biraz düzeldi. Ama çok yorucu geçiyor. Senin daha zordur bir de oğlun var. Sen napıyorsun canım kızın oğlun nasıl
Biraz daha rahatliyorum uyku duzenimizi oturttum cok şükür abimiz de artik benimsedi tenizlik yaparken oyaliyo kardeşini şarkılar söylüyor mutluyuz cok şükür

Biraz daha rahatliyorum uyku duzenimizi oturttum cok şükür abimiz de artik benimsedi tenizlik yaparken oyaliyo kardeşini şarkılar söylüyor mutluyuz cok şükür
Ay çok sevindim canım. Uyku düzenini nasıl oturttun canım. Eskisi gibi sık girmiyorsun.

Ay çok sevindim canım. Uyku düzenini nasıl oturttun canım. Eskisi gibi sık girmiyorsun.
Vallahi buyuk oğlumla ilgilenirken bi baktim uyku saati olmus.oglum 11 de okula gidiyo sabah 7 gibi kalkiyo emiyo bende 7 30 gibi kalkıp esime kahvalti hazirliyorum kizim o ara babasiyla sonra oglum kalkiyo o biraz oyalanirken ben emziriyorum kizi..saat 9 gibi uyuyo 11.30 a kadar 11 30da kalkiyoruz 1 e kadar uyanik 1 ceyrek gibi tekrar yatiyo 4 e kadar..4 kalkiyo 6 ya kadar..6 yatıyor 8 de kalkiyor.10 da tekrar yatiyor...iste boyle ama kilolarim cok fenaa yaa

Ay maşallah canım. Bebeğinin kilosu nasıl cnm

Ben tüp bebeğe basliycam Allah izin verirse kızlar . Temmuz düşünüyorum . İstanbulda deniycem hakkımda hayırlısı olsun. Üzgünüm ve stresliyim elimde olmasa da . Sizlerden bir ricam olacak . Benim için yasin ya da meryem süresi okur musunuz ya da tesbih çeker misiniz boş vaktinizde. İsmim nilay :)

Adımla dua ederim canım. Bn okumayı çok isterdim. Ama benim doğumdan sonra hiç kanamam kesilmedi ne yazıkki. 4 ay olacak halen kanamam devam ediyor. Nilay arkadaşım rabbim gönlüne göre versin. İnşallah dünyalar tatlısı bir bebeğin olur. İçimden nedense kızın olur diye yazmak geldi. Hiç strese girme biliyorum bunu demek kolay ama yapmak zor. Anneme de söylerim namazından sonra senin için dua etmesini. Hatta bir lohusa arkadaşım var onada derim lohusaların duası kabul olurmuş

Allah razı olsun canım benim. Aslında gayet güçlüydum ama çok dolmuş içim dün çok ağladım yine de Rabbim verdiklerine de vermediklerine de şükürler olsun. Benimde içimden hep kız geçiyor ama sağlıklı olsun da .
Bebisin nasıl annelik nasıl gidiyor canım :)

Şükür iyi gidiyor. Oğlum çok yaramaz teyzesi. Seni çok iyi anlıyorum canım . Rabbim büyük. Seninde güzel haberini alırız inşallah canım. Bn canı gönülden inanıyorum olacağına

Sağlıklı olsunda kilo önemli değil canim. Eskisi Gibi sık girmiyorsun
Yetiştirmeye çalışıyorun canim valla aslinda internete fazla giremiyorum 2016 ocak subat annelrine uyemisin canin ben oradayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…