- Konu Sahibi Kelebek_10
- #6.401
Niye kafan karışık canımCanim kafam bu aralar allak bullak ayin sonunda başlarım belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye kafan karışık canımCanim kafam bu aralar allak bullak ayin sonunda başlarım belki
Biraz stres yaşadım ameliyat oldum ya kafama çok taktım ama şimdi daha iyiyim . Yumurta rezervim azaldı diye korkmustumNiye kafan karışık canım
Korkma canım. İçini ferah tut canımBiraz stres yaşadım ameliyat oldum ya kafama çok taktım ama şimdi daha iyiyim . Yumurta rezervim azaldı diye korkmustum
İyiz canım sen nasılsın bizi unuttunkızlarrr nasılsınız bir gireyim dedim uzun zamandır giremiyordum işten güçten bebişleriniz nasıl
Unutmadım kuzum aşk olsun kızlar size bir haberim var adetim 3 gün gecikti bugün 2 adet test aldım az önce 2 saat ara ile ikisini de yaptım ikisi de çift çİzgi Allahim umutlansam mi bilemedimİyiz canım sen nasılsın bizi unuttun
Umutlan canım inşallah yarın kan ver canım banada haber verUnutmadım kuzum aşk olsun kızlar size bir haberim var adetim 3 gün gecikti bugün 2 adet test aldım az önce 2 saat ara ile ikisini de yaptım ikisi de çift çİzgi Allahim umutlansam mi bilemedim
Acile git canım yaparlarCanım yarın hafta sonu ama alırlar mı ki olur mu
Canım az önce eczaneye gittik eşimle predictor Early erken gebelik testi aldık çift çİzgi çıktı Allahim inanamıyorum hamileyimAcile git canım yaparlar
Ay maşallah canım sen bugun acile git canım kan verFotoyu buraya yukleyemiyorum ama fazla geliyor
Amin canım sağol pazartesi profdan randevu aldım muayene icinAnladım canım. Rabbim tamamını erdirsin inşallah