• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Ben tüp bebeğe basliycam Allah izin verirse kızlar . Temmuz düşünüyorum . İstanbulda deniycem hakkımda hayırlısı olsun. Üzgünüm ve stresliyim elimde olmasa da . Sizlerden bir ricam olacak . Benim için yasin ya da meryem süresi okur musunuz ya da tesbih çeker misiniz boş vaktinizde. İsmim nilay :)
Rabbim hakkinda hayrlisini versin canim 21 mayis berat kandili inşallah o gunde isminle dua edecem

Slm kızlar napiyorsunuz ben aylardır giremiyorum buraya sizi çok özledim ne güzel dertlerimizi paylaşıyordük buradan

Slm kızlar napiyorsunuz ben aylardır giremiyorum buraya sizi çok özledim ne güzel dertlerimizi paylaşıyordük buradan
İlk heyecan burda bazen hissetmistim rüyamda görmüştüm hamile olacakları mambia bilir. Dün ruyamdaydin arkadaşım çocuğun oluyordu . İnşallah bu da gerçek olur .

İlk heyecan burda bazen hissetmistim rüyamda görmüştüm hamile olacakları mambia bilir. Dün ruyamdaydin arkadaşım çocuğun oluyordu . İnşallah bu da gerçek olur .
Canım senin kalbin çok temiz. Biliyorum seninde olcak bnm oğlum gibi dünyalar tatlısı bir kızın olur inşallah

Back