- 27 Nisan 2015
- 1.100
- 805
- 73
- 39
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #6.241
Allah size bagislasin inşallah. .bende sagsalim alayim cati muayenesi oldum acilma yok sanci varZor tabi canım. İnşallah sende sağ salim alırsın kucağına .Bizimkisi sarılık oldu teyzesi şükür atlattık. Göbeği kanıyor arada
Hadi nie bakmamışlat nasıl böyle ihmal etmişler canımKizlar soktayim eşimin bugüne kadar hiç morfolojisine bakılmamış yuh yani 120 milyon sperm normal morfoloji %1 . Yani tup bebek .nasıl bakmazlar inanmiyorum
Canım sen eşine keçi boynuzu pekmezi içir sonra vitamin ilacı kullansınİleri hareketli %4
Canim hangi vitamin ne alayım . Canım ya çok Üzgünüm . Tüp bebek deniycem Allah ın izniyleCanım sen eşine keçi boynuzu pekmezi içir sonra vitamin ilacı kullansın
Canım bnm eşim neofortil kullandıCanim hangi vitamin ne alayım . Canım ya çok Üzgünüm . Tüp bebek deniycem Allah ın izniyle
Allah bi nefeste hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip etsin cnm...Kizlar dua edin banaaaa yaaa gelsin artik mide bulantisi halsizlik yedi bitirdi beni
Uzulme canim Allah in dedigi olur hem her iste mutlaka bir hayir vardir...Canim hangi vitamin ne alayım . Canım ya çok Üzgünüm . Tüp bebek deniycem Allah ın izniyle
Amin canım inşallah. Sen neler yaptın bakalımUzulme canim Allah in dedigi olur hem her iste mutlaka bir hayir vardir...
Allah tup bebek icin yardimcin olsun...
Amin canimm inşallah darisi size ve tüm isteyenlere kizlar gercek adinizi yazin dogumda dua etmek istiyorumAllah bi nefeste hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip etsin cnm...
Ah canım benim Allah razı olsun senden . Sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah.Amin canimm inşallah darisi size ve tüm isteyenlere kizlar gercek adinizi yazin dogumda dua etmek istiyorum
Canim insaniz herkes dua etmeli bence ismenn dilegiyle birlikteAh canım benim Allah razı olsun senden . Sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah.
Cnm bnm bebeğimin gazı çok çıkartamıyor uz ne yapmam lazımCanim insaniz herkes dua etmeli bence ismenn dilegiyle birlikte
Canim ben elma yağı ni göbeğine ve topuğuna surerdim ise yarardiCnm bnm bebeğimin gazı çok çıkartamıyor uz ne yapmam lazım
Canım göbeği sürekli kanıyor. Yakıldı yine kanadı sinirim bozuldu. Bu nasıl geçecek altını açmaya korkuyorum artikCanim ben elma yağı ni göbeğine ve topuğuna surerdim ise yarardi
Banyo kac gunde bir yikiyorsun canimCanım göbeği sürekli kanıyor. Yakıldı yine kanadı sinirim bozuldu. Bu nasıl geçecek altını açmaya korkuyorum artik
Şimdiye kadar 1 kez yıkadım cnmBanyo kac gunde bir yikiyorsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?