kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Daha gelmedi canim Çarşamba yatisim yapilacak sabh 8.30 da suni sanci verilecek inşallah hemen ağrım gekirde suniye gerek kalmadan dogum yaparım. .dua edin bende size dua edicem
Tatlim ne oldu son durum, geldi mi melegin?

Bu arada benim de size bir mujdem var kizlar ben de hamileyim

Maşallah canım benim ayy Rabbim
sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah. .. kaç haftaliksin bakim taze gebe:)))
Canim benim inan ilk ogrendigim gun aklima sen geldin inan Rabb im sana da vericek hepimiz sabir sinavini gecicez hayirlisiyla...
5 haftaligim daha cok yeni :)

Bu arada ben bu ay bir gun aslanpencesi kuru yaptim... belki o vesile olmustur... sen de bir dene...

Ay canım benim sen banada dua et . İnşallah ben de ilk heyecanda bu duyguyu yaşarız. Aslanpencesi kürünü nasıl yaptin peki

Tatlim ne oldu son durum, geldi mi melegin?

Bu arada benim de size bir mujdem var kizlar ben de hamileyim
Maşallah hepinize dua ettim ..dogumda dogum yaptim gecen hafta carsamba günu kizim sağlıklı cok şükür. ..senin adina cok sevindim canim darisi bekleyenlere inşallah

Maşallah hepinize dua ettim ..dogumda dogum yaptim gecen hafta carsamba günu kizim sağlıklı cok şükür. ..senin adina cok sevindim canim darisi bekleyenlere inşallah
Maşallah maşallah :)) prensesimizde gelmiş. Allah razı olsun canım . İnşallah bana da kısmet eder Rabbim. Bizim suan cinsel perhiz var çalışmalara baslayamadik

Ay canım benim sen banada dua et . İnşallah ben de ilk heyecanda bu duyguyu yaşarız. Aslanpencesi kürünü nasıl yaptin peki
Ederim canim etmem mi sana da ilk heyecana da Allah tez zamanda nasip etsin gonlunuze gore hayirli saglikli bebisler inşAllah...

3 yaprak falan iki bardak kaynayan suya atip 5 dk kaynattim iliyinca 1 bardak ictim sanirim boyleydi. Internette vardi ama bunu gecen ay yapmistim. Gecen ay bir de dojtor akintin var hafif enfeksiyon olabilir dedi ve mukotik ilacla vajinal fitil verdi belki
O da vesile olmustur... ama en cok bu ay cok darlandim ve sabrettim onun vesile oldugunu dusunuyorum....

Sabredin kizlar Allah sizinle inşAllah...

Sagol canimcim... kızçeni öp bnm yerime de... Allah bizlere de hayirla saglikla dogurmak nasip etsin...sen normal mi dogurdun cnm...

Ben 25 gün önce laparoskopi oldum . İnşallah bu ay hemen hayirlisiyla kalsam da kistim tekrarlamadan.

Sagol canimcim... kızçeni öp bnm yerime de... Allah bizlere de hayirla saglikla dogurmak nasip etsin...sen normal mi dogurdun cnm...
Hayir canim cok zor oldu..gece saat 2 de normal sancim basladi sabah 8 e kadar evde çektim. .nisanim da geldi.8 de dr gittik yatisim yapıldı. Acilmam 1 cm di sadece suni sanci verdiler.oglen 1 e kadar acilmam olmadi ve kanamam cogaldi bebegimin kalp ritmi bozuldu .ve sezeryana alindim maalesef oglum gibi normal ve kolay bir dogum icin sabrettim 41 hafta bitimine kadar olmadi saglik olsun...simdi kizimda bende cok iyiyiz ..

Maşallah maşallah :)) prensesimizde gelmiş. Allah razı olsun canım . İnşallah bana da kısmet eder Rabbim. Bizim suan cinsel perhiz var çalışmalara baslayamadik
Senii iki kere soyledimm n...... Tamda sancii sıkıştırınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…