- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #6.221
Yok yarım :)) nasıl artik haftası ile uyumlu gidiyor mumambia misafirin gelmedi demi biz yine dr dayddik 2700 olmuşuz normal doğumu bekliyorum InsaALLAH
Dr iyi dedi 3 u bulurmus kilosu daha ne olsun oglum da 3200 dogmustu RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMANI NASIP ETSIN CANIM BENİMYok yarım :)) nasıl artik haftası ile uyumlu gidiyor mu
Evet canım İyiz şükürmambia ciktinmi dogumdan haber ver bekliyorumm
Canim maşallah Allah analı babalı buyutsun.Evet canım İyiz şükür
Saol canım darısı senin başına olsunCanim maşallah Allah analı babalı buyutsun.
Amin inşallah canim benimSaol canım darısı senin başına olsun
canim benim de nst de sanci çıktı artik bekliyoruz bizde heranEvet canım İyiz şükür
Hadi inşallah canımMaşallah
canim benim de nst de sanci çıktı artik bekliyoruz bizde heran
Canim Allah anali babali saglikli hayirli uzun omur versin bebisineEvet canım İyiz şükür
Nedir son durum yavrum??? Hayirli haberler ver İnşAllahMaşallah
canim benim de nst de sanci çıktı artik bekliyoruz bizde heran
Bekliyoruz daha ağrılar var ama ne zman gelir bilmemNedir son durum yavrum??? Hayirli haberler ver İnşAllah
Sağol canım darısı senin başına olsun canım inşallahCanim Allah anali babali saglikli hayirli uzun omur versin bebisine
Amin canimcim... dua et... opuyorum seniSağol canım darısı senin başına olsun canım inşallah
Amin canimcim... dua et... opuyorum seniSağol canım darısı senin başına olsun canım inşallah
İnşallah canım seninde olur. Rabbim büyük. Bende öptüm canımAmin canimcim... dua et... opuyorum seni
Canim rahatladi mi biraz bebegin benim de agrilarim cok var ama gelemye niyeti yok sanci çıkıyor ama gelmiyor dahaİnşallah canım seninde olur. Rabbim büyük. Bende öptüm canım
Yok cnm ya sürekli ağlıyor.ilk olunca biraz endişe ve korku oluyor. Seninkinin yeri rahat demekki :))Canim rahatladi mi biraz bebegin benim de agrilarim cok var ama gelemye niyeti yok sanci çıkıyor ama gelmiyor daha
Hayrlsiyla sende rahatlarsin biraz zaman gecsin alışırsın. Galiba canim cok rahat ama ben rahat degilim mide yanmasi bel ağrısıYok cnm ya sürekli ağlıyor.ilk olunca biraz endişe ve korku oluyor. Seninkinin yeri rahat demekki :))
Zor tabi canım. İnşallah sende sağ salim alırsın kucağına .Bizimkisi sarılık oldu teyzesi şükür atlattık. Göbeği kanıyor aradaHayrlsiyla sende rahatlarsin biraz zaman gecsin alışırsın. Galiba canim cok rahat ama ben rahat degilim mide yanmasi bel ağrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?