• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Amanda aman gebelik takvimi yapılmış ALLAH kucagina almayi nasip etsin inşallah

Canım o kadar çok mutlu oldum ki anlatamam rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı nı kumral adaya ve ilk heyecan a versin

Sagolun canlarim... vallahi her aklima geldiginde onlara dua ediyorum... Rabbim olanlara saglik sihhat hayirli omur nasip etsin... olmayanlara da tez zamanda hayirlisiyla mujdelerini almayi...

Tam da herseyi tup bebege buraktigim zamanda oldu... esime morfoloji dusuk ondan olmuyodur dediler... biz de tup bebek deneriz yaza demistik birden tam da o ay oldu... Mevlam isteyen benim gibi hasretle bekleyen herkese nasip etsin... kizlar hep dualarimdasiniz inanin cunku biz inaniyoruz...

Sagolun canlarim... vallahi her aklima geldiginde onlara dua ediyorum... Rabbim olanlara saglik sihhat hayirli omur nasip etsin... olmayanlara da tez zamanda hayirlisiyla mujdelerini almayi...

Tam da herseyi tup bebege buraktigim zamanda oldu... esime morfoloji dusuk ondan olmuyodur dediler... biz de tup bebek deneriz yaza demistik birden tam da o ay oldu... Mevlam isteyen benim gibi hasretle bekleyen herkese nasip etsin... kizlar hep dualarimdasiniz inanin cunku biz inaniyoruz...
Kuzum bnm rabbim tamamını erdirsin inşallah. Kendine dikkat et yorma.

Nailsiniz canlar .ben iyiyim 17 günlük olduk.gaz priblemi dışında cok şükür biseyimiz yok . ama oğlum cok kıskanıyor. Huyu değişti. Hircinlasti.o masum oglusum bana ters yapmaya başladı. ..xok üzülüyoruz bu duruma ...kendinize iyi bakinn

Maşallah canım . Oğlunda zamanla alışır daha çok yeni ona da hak vermek lazım. Rakip gibi görüyor şimdi kardeşini :)) bütün ilgi şimdi prenseste napsin çocuk :KK4:

Merhaba ilk önce allah sağlıkla bebeğinizi kocağınıza almayı nasip etsin, kırk kere maşallah :) benim eşimde de morfoloji sorunu var tüp bebeğe başlıyoruz eşimin morfoloji %3 tü şimdi ise sıfır :( sizin nasılsı acaba ?

Nailsiniz canlar .ben iyiyim 17 günlük olduk.gaz priblemi dışında cok şükür biseyimiz yok . ama oğlum cok kıskanıyor. Huyu değişti. Hircinlasti.o masum oglusum bana ters yapmaya başladı. ..xok üzülüyoruz bu duruma ...kendinize iyi bakinn
İyiz canım. Bizim dr gaz problemiz var. Çok ağlıyor .ve kolik canım. Ne yapsam geçmiyor. Bizimde 40 ı mız çıktı. Canım geceleri sen kaç saatte bir emziriyorsun

Merhaba ilk önce allah sağlıkla bebeğinizi kocağınıza almayı nasip etsin, kırk kere maşallah :) benim eşimde de morfoloji sorunu var tüp bebeğe başlıyoruz eşimin morfoloji %3 tü şimdi ise sıfır :KK43: sizin nasılsı acaba ?
Valla canim bizde de 3tu doktor urologa gidin dedi saldi bizi...
Biz de yaza tup deneriz diye beklesiyorduk ki Rabbim 3 sene sonunda merhamet etti bize inşAllah...

Kalbini ferah tut verecek olan O...
Vakti zamani gelince ne morfoloji lazim ne baska birsey...

Ama herseyden once olur veya olmaz herseyi kabullen bu hayatin sonu degil... ama duaya devam et... Rabbim sabirla tevekkulle dua edeni geri cevirmez inşAllah...

İyiz canım. Bizim dr gaz problemiz var. Çok ağlıyor .ve kolik canım. Ne yapsam geçmiyor. Bizimde 40 ı mız çıktı. Canım geceleri sen kaç saatte bir emziriyorsun
2 saatte birdi canim ama artık kendi kalkinca veriyorum uyku düzeni olussun diye hani derler ya kirkinda öğrendiğini 70 senede öğrenmezmis oglumda o hatayi yaptim saatte bir emzirdim cocuk halen gece uykusunu sevmez..bunu da kendine biraktim kendi kalkinca veriyorum

2 saatte birdi canim ama artık kendi kalkinca veriyorum uyku düzeni olussun diye hani derler ya kirkinda öğrendiğini 70 senede öğrenmezmis oglumda o hatayi yaptim saatte bir emzirdim cocuk halen gece uykusunu sevmez..bunu da kendine biraktim kendi kalkinca veriyorum
Bunu öğrendiğim iyi oldu canım.

Back