- 27 Aralık 2014
- 1.495
- 774
- 36
-
- Konu Sahibi Kelebek_10
bilmem ki canımSenin aklina takilan soru varsa sali gunu doktora sorayim cnm
Bende bir an once baslamak istiyorum cnmbilmem ki canım
ayy inşlh canım belki hemen olur senin kistin küçüldü ya inşlh daha da küçülmüştürBende bir an once baslamak istiyorum cnm
canım yorgunum ya bu akşam olmaz sanırımYs
yapma o zaman isi cnm bugunu iyi degerlendir o zmn cnm
Anladim cnm... Yas kacti bu arada cnm ayni meslektenmiz cnm bnde isletme mezunuyumcanım yorgunum ya bu akşam olmaz sanırım
88 doğumluyum canım aaa ne güzel kpss ye girdin mi geçen yılAnladim cnm... Yas kacti bu arada cnm ayni meslektenmiz cnm bnde isletme mezunuyum
Girdim ama husranla sonuclandi bnde okuka basvurdum orda memurluk yapiyorum cnm88 doğumluyum canım aaa ne güzel kpss ye girdin mi geçen yıl
yaa sınav çok zordu benimde iyi sayılmaz 85 aldım ama atanamadım ilk atamada çok yüksek kapattı çok az kişi aldılarGirdim ama husranla sonuclandi bnde okuka basvurdum orda memurluk yapiyorum cnm
canım ben tekrar girmeyi düşünmüyorum açıkcası o stresi tekrar kaldıramam çok sıkıntılı bir dönemdiSen girdin mi cnm bn seneye tekrar girmeyi dusunuyorum
Oyle oldu cnm hayirlisi buymus demekki tekrar dene amayaa sınav çok zordu benimde iyi sayılmaz 85 aldım ama atanamadım ilk atamada çok yüksek kapattı çok az kişi aldılar
sen kaç aldın canım benim umudum var inşlh atanırız haziran daOyle oldu cnm hayirlisi buymus demekki tekrar dene ama
Sen atanirsin cnm bn 75 aldim bn atanamam cnmsen kaç aldın canım benim umudum var inşlh atanırız haziran da
hiç belli olmaz gelecek kadroya bağlı durum 40.000 gelirse atanırız birlikte evel ALLAHSen atanirsin cnm bn 75 aldim bn atanamam cnm
İyiz cnm sen nasilsin.. Allahim dualarini kabul eder insallahMerhaba kizlar nasilsiniz bugun..rabbim hepinize guc kuvvet iyilik versin..dualarim sizinle..<3 <3