kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Canim bnde cikolataa kisti var visanne ilacini kullaniyorum onu kullandigim icin uc aydir adet gormuyorum cnm
Oo canım aynı dert.hadi inşaallah ilacı bırakınca hamile kalırsın. Soğan suyu içti mi hiç . Hsg çekildi mi canım. Benim Dr. Bana 6 ay gelme dedi dedikodu vermedi yumurta takibi de yapmadı neden acaba

Telden girmek zor bnde telden giriyorum sinir etti bni sogan suyu ictim cnm ama kuculmedi bu ilaci icince kuculdu cnm adet gormeyr baslayinca doktorum yumurta takibi yapariz dedi eger olmaxsada hsg cekinecen dedi

Telden girmek zor bnde telden giriyorum sinir etti bni sogan suyu ictim cnm ama kuculmedi bu ilaci icince kuculdu cnm adet gormeyr baslayinca doktorum yumurta takibi yapariz dedi eger olmaxsada hsg cekinecen dedi
Canim gittim ben başka doktorlara da. Ben bi kere klomen kullandım inanılmaz kist yaptı bende aşırı cevap vermiş yumurtalıklari ilaca. Bi de bence klomen den önce hsg çektir. Çünkü Allah korusun tup kapalıysa klomen kullanmak mantıklı değil. Boşuna hormonlarini a oynamış olursun.

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım bende 2,5 yıllık evliyim daha önce düşünmüyorduk artık evimiz şenlensin istiyoruz inşallah.5 aydır korunmuyoruz. bu ayda olumsuz yarın adet olacağım.Adetlerim çok düzenlidir 28-29 günde bir oluyorum ama çook sancılı geçer oldum olalı. Kontrol için gittiğim doktorlar hep biraz enfeksiyon ve önemsiz bir kist olduğunu söylüyorlar.hamileliğe engel olabilecek bir yerde değilmiş. ama 5 aydır olmadı artık bende endişelenmeye başladım eşim hiç muayene olmadı acaba oda bir kontrol olsa mı yoksa çok mu acele ediyorum. Fikirlerinizi bekliyorum inşallah Nisan ayı hepimiz için bereketli olur.:)

İlac kyllanmayi dusunmuyorum cnm sadece ne zaman yumurta catlayacagini kontrol ettirecem

Bence es İnde bence esinde baktirsin cnm bnmde kistim var ama cikolata kisti eger esindede sorun cikmazsa korkma olur cnm ama esin bi baktirsin

Canim yasin kaç. Bi de esin baktırsin tabi. Ilk 1 yıl önemliymis canım biraz daha dene bakalım

Canim ben ovulasyon testi aldım şimdi yaptım ikinci çizgi var ama diğeri kadar köyü değil ne demek bu
yumurtlamaya başlamışsın demek yavaş yavaş o hormon salgılanıor vücudunda testi hergün sabah aynı saatte hiç sıvı almadan yapmaya devam et canım t çizgisi c çizgisinin koyuluğuna ulaştığı gün sağlıklı yumurtanın oluştuğu anlamına geliyor ben n11 den almıştım 20 ovu ve 6 gebelik testini 19.90 a almıştım

Canim eşime söyledim Ecz. Hangisi varsa onu almış içinde 2 tane var.10 lira. Ben de bakiyim n11 e

eczanelerde pahalı oluyor canım n11 deki uygun çok 10 kutu geliyor bir kutunun içinde 2 adet çıkıyor dolaba koyma sakın ılık yerde beklet
tamam canım . N11 den alirim da ne zamana gelir ki. Benımkı de senin ki gibi silik çıktı. Senin bat nezaman canım benimki 16 nisan

tamam canım . N11 den alirim da ne zamana gelir ki. Benımkı de senin ki gibi silik çıktı. Senin bat nezaman canım benimki 16 nisan
canım ben perşembe akşamı sipariş vermiştim cumartesiye geldi çok hızlı geliyor birde ben il merkezinin en uzak ilçesinde oturuyorum keşke daha önce sipariş verseydn şimdi elinde olurdu çoktan benim bat 15 nisan canım tahmini ovu 1 nisan görünüyordu

Benimde 16 bugün görünüyor yumurtlama ama silik çıktı. 26 günde bir olurum ben

kızlar bugün de yokum akşama giremeyeceğim hepinizi çok seviyorum yarına misafirim gelecek temizlik ve ikram yapmam gerek yarın da giremem uzak kaldım bu ara misafirlerim oluyor hep ancak ben memnunun daha az düşünüyorum bebek meselesini şartlandırmıyorum kendimi kuran öğrenmeye gidiyordum camiye 1.5 ay ara vermiştim bugün tekrar başladım o kdar mutluyum ki ruhum çok huzurlu sahabi annelerimizin kitaplarını okuyorum hergün kendimi oyalıyorum bol bol dua ediyorum dün akşam sohbetim vardı başınıza bir sıkıntı geldiyse bilin ki dua zamanınız gelmiştir Rabbimizin istediği zaman işte tam da bu zaman bol bol dua edelim kardeşlerim inşşlh Rabbim hepimizi feraha erdirecek M mambia kader arkadaşım seni çok özledim salı günü mutlu haberi alırsın inşlh öpücük hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…