- 27 Aralık 2014
- 1.495
- 774
- 36
-
- Konu Sahibi Kelebek_10
canım benimde adet döngüm 26 günde bir di ancak geçen ay geç yumurtlamadan kaynaklı 2 gün gecikti canım bak ovu testinde koyu çizgiyi gördükten yani yumurtladıktan sonra tam 14 gün say o gün senin adet tarihindir eğer o günde adet olmazsan bil ki hamilesin çünkü adet gecikmesinin sebebi ya geç yumurtlamadır ya kürtaj dır yada stres ve sıkıntıdır bunlardan biri sende mevcutsa ve adetin geciktiyse umutlanıp üzülmeBenimde 16 bugün görünüyor yumurtlama ama silik çıktı. 26 günde bir olurum ben
Elimde ovulasyon testi 1 tane kaldicanım benimde adet döngüm 26 günde bir di ancak geçen ay geç yumurtlamadan kaynaklı 2 gün gecikti canım bak ovu testinde koyu çizgiyi gördükten yani yumurtladıktan sonra tam 14 gün say o gün senin adet tarihindir eğer o günde adet olmazsan bil ki hamilesin çünkü adet gecikmesinin sebebi ya geç yumurtlamadır ya kürtaj dır yada stres ve sıkıntıdır bunlardan biri sende mevcutsa ve adetin geciktiyse umutlanıp üzülme
evet canım bende de çikolta kisti var sağda 5cm solda 3 cm ilk kez doktora gittiğimde öğrendim şubatta visanne ve folik asit verdi ama ben kullanmadım visanne dış gebelik yapıyor korunmak gerekiyor diye 2 ay bitkisel tedaviler denedim soğan suyu içtim hayıt otu içmeyye çalışıyorum ama devam edemiyorum bir türlü nisanda kontrlüm var eşimle birlikte gideceğiz doktora bir gerileme yoksa kistlerde hapa başlayıp korunacağız canım ameliyat istemiyorum yumurtlık rezervi açısından nasip bakalım hakkımzda hayırlısıElimde ovulasyon testi 1 tane kaldibakalım hayırlısı. Canım sende de çiko var di mi .şu ana kadar hiç tedavi uyguladıbebisicin
Eşinde baktırsin canım spermleri ne sende hsg çektir. Ben 5 ay daha denetim olmazsa aşılamaevet canım bende de çikolta kisti var sağda 5cm solda 3 cm ilk kez doktora gittiğimde öğrendim şubatta visanne ve folik asit verdi ama ben kullanmadım visanne dış gebelik yapıyor korunmak gerekiyor diye 2 ay bitkisel tedaviler denedim soğan suyu içtim hayıt otu içmeyye çalışıyorum ama devam edemiyorum bir türlü nisanda kontrlüm var eşimle birlikte gideceğiz doktora bir gerileme yoksa kistlerde hapa başlayıp korunacağız canım ameliyat istemiyorum yumurtlık rezervi açısından nasip bakalım hakkımzda hayırlısı
laboguick kullanıyorum canım bugün yine silik çıktı
28 yaşındayımCanim yasin kaç. Bi de esin baktırsin tabi. Ilk 1 yıl önemliymis canım biraz daha dene bakalım
ayy desene aynı zamanlarda ya sevincez ya üzülcezaaa canım aynıyız benim sat20 marttı dün ovulasyon du ancak çizgi çok silikti bende de akıntı çok azdı geç yumurtluyor olabilirsin bat 15 nisan bu arada
inşşlh hayırlı haberleri veririz canım şu an ağrım var ani bir halsizlik oluştu belim ve kasıklarım ağrıyor yumurtluyorum< sanırımayy desene aynı zamanlarda ya sevincez ya üzülcezinşallah mutlu haberlerimizi veririz hepimiz.ben daha çok erken yumurtlamamdan şüpheleniyorum 27 28 gibi su gibi akıntı oldu çünkü
daha yumurtlamanin gerceklesmedigini gosteriyor cnmCanim ben ovulasyon testi aldım şimdi yaptım ikinci çizgi var ama diğeri kadar köyü değil ne demek bu
Bende seni cok ozledim ayrica cokta mutlu oldim cnm ne guzel git kuran kursina bnde yazin gitmeyi dusunuyorum cnm ne guzel iste aklina bebek fikri gelmez insallah hayirlisiyla mujdeli haber alirsin bu ay bizde teyzecoluruz cnmkızlar bugün de yokum akşama giremeyeceğim hepinizi çok seviyorum yarına misafirim gelecek temizlik ve ikram yapmam gerek yarın da giremem uzak kaldım bu ara misafirlerim oluyor hep ancak ben memnunun daha az düşünüyorum bebek meselesini şartlandırmıyorum kendimi kuran öğrenmeye gidiyordum camiye 1.5 ay ara vermiştim bugün tekrar başladım o kdar mutluyum ki ruhum çok huzurlu sahabi annelerimizin kitaplarını okuyorum hergün kendimi oyalıyorum bol bol dua ediyorum dün akşam sohbetim vardı başınıza bir sıkıntı geldiyse bilin ki dua zamanınız gelmiştir Rabbimizin istediği zaman işte tam da bu zaman bol bol dua edelim kardeşlerim inşşlh Rabbim hepimizi feraha erdirecek M mambia kader arkadaşım seni çok özledim salı günü mutlu haberi alırsın inşlh öpücük hepinize
canım bianda koyulaşıyormuş yapmaya devam edelim bizben de aynı marka kullanıyorum benim de aynen seninki gibi testim ve bugün ya da yarın koyulaşması gerekiyordu gittikçe silikleşiyor sanki
ayyyyy inşşlh canım benimBende seni cok ozledim ayrica cokta mutlu oldim cnm ne guzel git kuran kursina bnde yazin gitmeyi dusunuyorum cnm ne guzel iste aklina bebek fikri gelmez insallah hayirlisiyla mujdeli haber alirsin bu ay bizde teyzecoluruz cnm
Aksam surkli gozum sendeydi geldi mi diye cnmayyyyy inşşlh canım benim
ben de öyle düşünüyorum canım yapıcam yanicanım bianda koyulaşıyormuş yapmaya devam edelim biz
canım akşam sohbetim vardı çarşambaları sohbete gidiyorum elhamdülillah şimdide temizlk yapıyordum ama bir anda ağrım başladı kasıklarım belim ağrıyor aşırı halsizlik başladı bıraktım işi yarın misafirim gelecekAksam surkli gozum sendeydi geldi mi diye cnm
canım akşam sohbetim vardı çarşambaları sohbete gidiyorum elhamdülillah şimdide temizlk yapıyordum ama bir anda ağrım başladı kasıklarım belim ağrıyor aşırı halsizlik başladı bıraktım işi yarın misafirim gelecek
yapma o zaman isi cnm bugunu iyi degerlendir o zmn cnmcanım akşam sohbetim vardı çarşambaları sohbete gidiyorum elhamdülillah şimdide temizlk yapıyordum ama bir anda ağrım başladı kasıklarım belim ağrıyor aşırı halsizlik başladı bıraktım işi yarın misafirim gelecek