kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Benimde 16 bugün görünüyor yumurtlama ama silik çıktı. 26 günde bir olurum ben
canım benimde adet döngüm 26 günde bir di ancak geçen ay geç yumurtlamadan kaynaklı 2 gün gecikti canım bak ovu testinde koyu çizgiyi gördükten yani yumurtladıktan sonra tam 14 gün say o gün senin adet tarihindir eğer o günde adet olmazsan bil ki hamilesin çünkü adet gecikmesinin sebebi ya geç yumurtlamadır ya kürtaj dır yada stres ve sıkıntıdır bunlardan biri sende mevcutsa ve adetin geciktiyse umutlanıp üzülme

Elimde ovulasyon testi 1 tane kaldi bakalım hayırlısı. Canım sende de çiko var di mi .şu ana kadar hiç tedavi uyguladıbebisicin

Elimde ovulasyon testi 1 tane kaldi bakalım hayırlısı. Canım sende de çiko var di mi .şu ana kadar hiç tedavi uyguladıbebisicin
evet canım bende de çikolta kisti var sağda 5cm solda 3 cm ilk kez doktora gittiğimde öğrendim şubatta visanne ve folik asit verdi ama ben kullanmadım visanne dış gebelik yapıyor korunmak gerekiyor diye 2 ay bitkisel tedaviler denedim soğan suyu içtim hayıt otu içmeyye çalışıyorum ama devam edemiyorum bir türlü nisanda kontrlüm var eşimle birlikte gideceğiz doktora bir gerileme yoksa kistlerde hapa başlayıp korunacağız canım ameliyat istemiyorum yumurtlık rezervi açısından nasip bakalım hakkımzda hayırlısı

Eşinde baktırsin canım spermleri ne sende hsg çektir. Ben 5 ay daha denetim olmazsa aşılama

aaa canım aynıyız benim sat20 marttı dün ovulasyon du ancak çizgi çok silikti bende de akıntı çok azdı geç yumurtluyor olabilirsin bat 15 nisan bu arada
ayy desene aynı zamanlarda ya sevincez ya üzülcezinşallah mutlu haberlerimizi veririz hepimiz.ben daha çok erken yumurtlamamdan şüpheleniyorum 27 28 gibi su gibi akıntı oldu çünkü

ayy desene aynı zamanlarda ya sevincez ya üzülcezinşallah mutlu haberlerimizi veririz hepimiz.ben daha çok erken yumurtlamamdan şüpheleniyorum 27 28 gibi su gibi akıntı oldu çünkü
inşşlh hayırlı haberleri veririz canım şu an ağrım var ani bir halsizlik oluştu belim ve kasıklarım ağrıyor yumurtluyorum< sanırım

Bende seni cok ozledim ayrica cokta mutlu oldim cnm ne guzel git kuran kursina bnde yazin gitmeyi dusunuyorum cnm ne guzel iste aklina bebek fikri gelmez insallah hayirlisiyla mujdeli haber alirsin bu ay bizde teyzecoluruz cnm

Aksam surkli gozum sendeydi geldi mi diye cnm
canım akşam sohbetim vardı çarşambaları sohbete gidiyorum elhamdülillah şimdide temizlk yapıyordum ama bir anda ağrım başladı kasıklarım belim ağrıyor aşırı halsizlik başladı bıraktım işi yarın misafirim gelecek

Ys yapma o zaman isi cnm bugunu iyi degerlendir o zmn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…