- 27 Aralık 2014
- 1.495
- 774
- 108
- 36
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #5.721
Olabilir canım ama o ilaç dğzensizleştiriyor.canım kaç tane kaldı ilacın ne zmn başlayacaksınKızlar bugün adet sancısı gibi sancım var göğüslerim acayip hassaslaştı dokununca nasıl acıyor anlatamam adet tarihimi kontrol ettim 28 ekim en son yani üzerinden tam 15 gün geçmiş sanırım bugün yumurtluyorum o yüzden bu hafif ağrı değil mi
adetimin 2.günü gideceğim hormon tahlili yapacak doktor hemen sonra bırakacağım canım yani daha 15 gün içeceğimOlabilir canım ama o ilaç dğzensizleştiriyor.canım kaç tane kaldı ilacın ne zmn başlayacaksın
iyiyim canım napıyım beklemedeyim siz nasılsınız asıl bebişler hareketli mi :)Buradayız canim nasılsın nasilsiniz
Az kalmış canım rabbim gönlüne göre versinadetimin 2.günü gideceğim hormon tahlili yapacak doktor hemen sonra bırakacağım canım yani daha 15 gün içeceğim
amin arkadaşım inşlh hayırlısıyla hamile kalırım bendeAz ka
Az kalmış canım rabbim gönlüne göre versin
tabiki al artık ben olsam çoktan almıştım dayanamazdım herhaldeEvet canim haralejetlendi bende agirlastim artik biseyler alayim diyorum yoksa hic cikamayacam ...
İnşallah canımamin arkadaşım inşlh hayırlısıyla hamile kalırım bende
Korkma canım bebek fikrini unut canım eşinle bebek fikri olarak yapma canım ve dediklerimi yap allahın izni ile olurçok heycanlıyım arkadaşım Allahım inşlh olur çok ta korkuyorum olmayacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?