- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #5.761
Canim günün mu geçti beta hcg baktırcaksan Acilde de yapiyorlar .kızlar biriniz cevap verin yahuuu lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim günün mu geçti beta hcg baktırcaksan Acilde de yapiyorlar .kızlar biriniz cevap verin yahuuu lütfen
yok canım adetin 3. günü hormon testi yaptıracağım lh fsh falan herhalde kandan mı bakıyorlar birde ücret alıyorlar mı bunlar için sen biliyormusun canımCanim günün mu geçti beta hcg baktırcaksan Acilde de yapiyorlar .
Canım kanda bakıyorlar.yok canım adetin 3. günü hormon testi yaptıracağım lh fsh falan herhalde kandan mı bakıyorlar birde ücret alıyorlar mı bunlar için sen biliyormusun canım
tamam canım sağolCanım kanda bakıyorlar.
Evet canim kandan bakılıyor özelde yaptirirsan ücret oduyorsun canimyok canım adetin 3. günü hormon testi yaptıracağım lh fsh falan herhalde kandan mı bakıyorlar birde ücret alıyorlar mı bunlar için sen biliyormusun canım
yapmadı doktor tahlilleri adet olmamışsın ilacın bitmemiş dedi değerler normal çıkmaz dedi ilacın bitsin adet ol öyle gel dedi 1 ay daha bekleyeceğim ahhh ahhhh beklemek istemiyorum artıkEvet canim kandan bakılıyor özelde yaptirirsan ücret oduyorsun canim
Canım bn o ilacı bıraktıktan bir hafta sonra az kanamam oldu o da kahverengi bir biçimde sonraki ay normal adet oldum canım çççççyapmadı doktor tahlilleri adet olmamışsın ilacın bitmemiş dedi değerler normal çıkmaz dedi ilacın bitsin adet ol öyle gel dedi 1 ay daha bekleyeceğim ahhh ahhhh beklemek istemiyorum artık
ilacı bitirmem gerekiyormuş ya çok üzüldümCanım bn o ilacı bıraktıktan bir hafta sonra az kanamam oldu o da kahverengi bir biçimde sonraki ay normal adet oldum canım ççççç
Yavrum kirmizilar gelmeden baslamis saymiyorlar. 2. Gun gidip kan veriyorsun bakiyorlarkızlar biriniz cevap verin yahuuu lütfen
Yarın muayeneye gidiyorum dua edin bana kızlarSelam kizlar nabersiniz? Haber var mi?
ne oldu canım yapıldı mı aşılamanYarın muayeneye gidiyorum dua edin bana kızlar
Yok canım daha yarın muayene olcam sonra bakalım ne diycek doktor.ne oldu canım yapıldı mı aşılaman
Haydi inşallah guzl haberler veririsinYok canım daha yarın muayene olcam sonra bakalım ne diycek doktor.
Heyecanlıyım. Korkuyorum . Maraton başlıyorİnşallah canım inşallah nasılsın
inşşlh hayırlısıyla olur işlemin doktor bana da aşılama yapalım dedi ancak eşim karşı bende pek istemiyorum yumurta takibi iğne tedavisi çatlatma iğnesi istedik ve doğal yolla deneyeceğiz 2 ay olmazsa aşılama dedik ama bilmiyorum bakalımYok canım daha yarın muayene olcam sonra bakalım ne diycek doktor.