kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Kızlar bişey sorcam ben aşılamaya basliycam Adana başkent hast. Mersindeyim yalnız bana ayin 25 inde gel dedi muayeneye hastayken neden cagirmadi anlamadım 17. Gunum e denk geliyor kafam karıştı

Kızlar bişey sorcam ben aşılamaya basliycam Adana başkent hast. Mersindeyim yalnız bana ayin 25 inde gel dedi muayeneye hastayken neden cagirmadi anlamadım 17. Gunum e denk geliyor kafam karıştı
Belki yumurtlama dönemine yakın diye olabilir mi ki canım testler filan yapıldı mı

Belki yumurtlama dönemine yakın diye olabilir mi ki canım testler filan yapıldı mı
Canim mersinde yapılmıştı testler falan bu yeni bir doktor benim.için ilk defa gidicem yumurtlama döneminden 1 hafta sonra 25 i kafam karıştı .

Canim mersinde yapılmıştı testler falan bu yeni bir doktor benim.için ilk defa gidicem yumurtlama döneminden 1 hafta sonra 25 i kafam karıştı .
Canim once yumurtlama durumuna bakacaktir... bir sey gorurse bosuna ilac vermemek icindir... merak etme... 2. Gun ilaclara baslar

kızlar ben adet oluyorum sanırım sat 28 ekimdi daha 22 gün olmuş çok erken oldu nedense dün ve bugün kirli akıntı geliyor daha kan şeklinde olmadı sökülmedi ama karnım ağrıyor olacağım hissediyorum çok erken oldu şaşırttı beni cuma günü doktora gidip hormon testi yaptırırım adetim bittikten sonrada denemelere başlarız inşlh

Korunuyorsun demi ilaclarin etkisiyle erken doğum olabilir

İ

İnşallah canım. Yasmin sen ilk heyecan dan güzel haber bekliyorum

Amin gülüm sağol hep birlikte tez zamanda almayı diliyoruz güzel haberleri..

Ben de bu ara ahlat tohumu cayi iciyorum... memeler buyudu ama bebisten ses yok

kızlar ya ben bişey soracağım bu hormon testi nasıl yapılıyor kan alıp mı bakıyorlar alttan muayene olmuyor değil mi

ben yarın gitsem mi doktora bilemedim adet olmuş gibi değilim az az kirli kahverengi şeklinde geliyor dün bir günlük ped dahi dolmadı ne yapsam bir akıl verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…