- 27 Nisan 2015
- 1.100
- 805
- 73
- 39
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #5.641
Benim esimde oglumda gece üst ortmezler habire ben orterim onlar acarlar bende yun yorganla yatmaya bayılırımBnm eşimde sevmez yazın çok sinirli olur bu yüzden
BendeeBenim esimde oglumda gece üst ortmezler habire ben orterim onlar acarlar bende yun yorganla yatmaya bayılırım
Gittik dr kizim iyiymis 393 gr 25 cm yarinda aşim varrBendee
Tetanoz aşın mı cnm. Ay çok sevindim cnmGittik dr kizim iyiymis 393 gr 25 cm yarinda aşim varr
Evet canim tekrar ayrintili istedi drm nedense haftaya cuma gidecem insTetanoz aşın mı cnm. Ay çok sevindim cnm
Cnm senin o doktor çok kısa bakmış bnm baya uzun sürdü ayrıntılı. Ayrıntılı ya Bakan doktor sonuç vermişmiydiEvet canim tekrar ayrintili istedi drm nedense haftaya cuma gidecem ins
Evet canim gordu ama tekrar istedi bakalim haftaya cuma cektiririm pazartesi de giderimCnm senin o doktor çok kısa bakmış bnm baya uzun sürdü ayrıntılı. Ayrıntılı ya Bakan doktor sonuç vermişmiydi
Hım anladım cnm bn diğer doktoruma gösterdim sonucu diğerine göstermedimEvet canim gordu ama tekrar istedi bakalim haftaya cuma cektiririm pazartesi de giderim
Iyiki dedin yoksa bilmiyordum de...yaaa varya bu insanlari anlama cok zor valla benim cocugum oldugu halde koskoca oldu kardessiz olurmu yap bitane daha denildi takmayacaksin oyleleriniKızlar ben adet oldum bugün çok hastaydim. Neyse eşimle yemek yemeğe gittik biyere yemek yapcak halim yoktu.ordan çıktık arkadaşı gördüm ve benim çocuk istediğimi biliyor ayy dedi ben hamileyim hadi ya sen niye duruyorsun yapsana bak ben 2. Hamileyim neyse bişey demedim 5 dk içerisinde 5 kere eşimle bana hadi yapın artık. Ben bu insanciklari anlamıyorum patavatsiz
Terbiyesiz miş cnm senin çok istediğini bildiği halde boşver kuzum takma kafana. Eşinin yanında demesi daha tuhaf. Rabbim büyük kuzum hiç kafana takmaKızlar ben adet oldum bugün çok hastaydim. Neyse eşimle yemek yemeğe gittik biyere yemek yapcak halim yoktu.ordan çıktık arkadaşı gördüm ve benim çocuk istediğimi biliyor ayy dedi ben hamileyim hadi ya sen niye duruyorsun yapsana bak ben 2. Hamileyim neyse bişey demedim 5 dk içerisinde 5 kere eşimle bana hadi yapın artık. Ben bu insanciklari anlamıyorum patavatsiz
Evet eşim var eşi de var yapsana ne demek yahu terbiyesizTerbiyesiz miş cnm senin çok istediğini bildiği halde boşver kuzum takma kafana. Eşinin yanında demesi daha tuhaf. Rabbim büyük kuzum hiç kafana takma
Şimdi 2. Yapınca ne diycek ler acaba sana 3. Yap bu böyle sürer artikIyiki dedin yoksa bilmiyordum de...yaaa varya bu insanlari anlama cok zor valla benim cocugum oldugu halde koskoca oldu kardessiz olurmu yap bitane daha denildi takmayacaksin oylelerini
KesinnnlikleeŞimdi 2. Yapınca ne diycek ler acaba sana 3. Yap bu böyle sürer artik
Soraydın anacım hemen burada yapalım mı, uoksa eve kadar bekleyelim mi diye...Kızlar ben adet oldum bugün çok hastaydim. Neyse eşimle yemek yemeğe gittik biyere yemek yapcak halim yoktu.ordan çıktık arkadaşı gördüm ve benim çocuk istediğimi biliyor ayy dedi ben hamileyim hadi ya sen niye duruyorsun yapsana bak ben 2. Hamileyim neyse bişey demedim 5 dk içerisinde 5 kere eşimle bana hadi yapın artık. Ben bu insanciklari anlamıyorum patavatsiz
Soraydın anacım hemen burada yapalım mı, uoksa eve kadar bekleyelim mi diye...
Az da o utansın...
Duadan zarar gelmez kuzummmm bak beni düşün 1 cocuktan sonra 3 kayip yaşadım o günleri sana anlatamam ...cok kötü günlerdi esimbdaha yapmayalim cocuk falan dedi ..ama oglum kiz kardes istiyorum kiz kardes istiyorum diye tutturdu heo esimle tahlilleri yaomaya karar verdik .yaptirdik kan pihtilasmam cikti bebeklerim pihti attigi icin beslenemeden gidiyorlarmis hep simdi tekrar geliyor .ama kullandigim ilaclarin haddi hesabi yok.ve hergun igne yaoaiyorum gobekten .bende artik olmayacak dedim ama oldu icini ferah tut tromboli testlerini yaptr .belki odur kalmammana neden esin de mutlaka spermiogram testini yaptirsin ...INSALLAH iyi olacak kuzum. ..Kizlar ben bu sıralar bi depresyona gireyim diyorum... artık annem kızkardeşim dua yazıyorlar sürekli dua da ddiyorlar Allah razı olsun ama zor geliyor Allah affetsin...
Üzülüyorum bazen durduk yere ağlıyorum bu sıralar...
Kuzum dua önemli rabbim büyük tür canım. En basit örneği benim doktorlar bana olmaz derken ve eşimde de problem olduğunu söyleyince o zaman hiç olmaz derken oldu. Rabbim çok büyük seni çok iyi anlıyorum canım ama inan senin meleğinde gelecek. Sen inançlı birisin canım.Kizlar ben bu sıralar bi depresyona gireyim diyorum... artık annem kızkardeşim dua yazıyorlar sürekli dua da ddiyorlar Allah razı olsun ama zor geliyor Allah affetsin...
Ah canım benim oluyor öyle arada bir. Ben de sanırım depresyondayim bu aralar aynen hiçbişey yokken agliyorum.hakkımızda hayırlısı olsun insallahKizlar ben bu sıralar bi depresyona gireyim diyorum... artık annem kızkardeşim dua yazıyorlar sürekli dua da ddiyorlar Allah razı olsun ama zor geliyor Allah affetsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?