• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Ilk olarak kabullenmeyecektir belki ama ileride anlatacagi hikayesi olur... ben kizkardesim dogdugunda 13 aylikmisim... iki gun durmadan aglamisim bu niye geldi diye :KK70:

Simdi kardesime bazen hala gicik olabiliyorum... ama o benim canimin parcasii en yakin dostum :KK66:

O da her buyuk cocuk gibi bu yollardan gececek... kardesi olacagi icin cok sansli oldugunu onunde sonunda anlayacaktir...

Algi yonetimi yontemi uygula kardeslikle ilgili filmler fotograflar goster... kardesi olan arkadaslarindan bahset... belki ilk asamayi daha kolay atlatirsiniz boylece...
İnşallah zaten cok istiyor kardesinin olmasini su asamada pek bi sorun olacagini sanmıyorum. Bu ayi da bitireyim konuşacağım

Hemde nasil haklıyim hatta çocuk yapma fikrinden vazgecmistim
Cnm vazgeçme çocuk fikrinden. Erkekler ailesine düşkün oluyor. Bizimkide sürekli gider bn gitmesine birşey demiyorum ama bni savunmamasına çok kızıyorum bn de bu yüzden küstüm

Selam kizlar nasılsınız benim ağrılarim mide yanmalarim uykusuz kalıyorum agrilardan hic oglumda yasamadim ilk hamilelik prenseslikmis valla ikinci cok zorluyor benii

Selam kizlar nasılsınız benim ağrılarim mide yanmalarim uykusuz kalıyorum agrilardan hic oglumda yasamadim ilk hamilelik prenseslikmis valla ikinci cok zorluyor benii
Cnm Bnmde öyle sürekli ağrım var ve halen mide bulantısı devam ediyor halen kusuyoru m ve iki kilo aldım sen kaç kilo aldın bebeğin kaç gram cnm

Cnm Bnmde öyle sürekli ağrım var ve halen mide bulantısı devam ediyor halen kusuyoru m ve iki kilo aldım sen kaç kilo aldın bebeğin kaç gram cnm
Enson 18 Eylül de gitmistim canim 220 gr di sanirim 3.5 kilo aldim ben kusmuyorum ama mide yangını cok fena nebyersem sangi aci biber yemisim gibiyim

Bilmiyorum canım içim daralıyor. Astımım daha da arttı çok zorlanıyorum cnm
Hayirlisi canim coknaz kaldi sabret buyuk ihtimalle sezeryan olacaksin 38 haftada aldirirsin 15 hafta kaldi kuzum sabir hersey güzel olacak canimm

Hayirlisi canim coknaz kaldi sabret buyuk ihtimalle sezeryan olacaksin 38 haftada aldirirsin 15 hafta kaldi kuzum sabir hersey güzel olacak canimm
Cnm cok kötü birşey miş astım ilacı kullandığım halde arttı emzirme çdöneminde ilaç kullanabileceğim mi bilmiyorum dua et cnm

Back