- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #5.621
Ben de 3 gundur hasta yatiyordum neredeyse3 yildir ilk kez 3 gun minimum is yaptim ve full yattim... harikaydiCanım nasılsın. İnşallah canım
Ben de hastayım salgın var sanırım.Ben de 3 gundur hasta yatiyordum neredeyse3 yildir ilk kez 3 gun minimum is yaptim ve full yattim... harikaydi
Geçmiş olsun cnm şimdi nasılsınBen de 3 gundur hasta yatiyordum neredeyse3 yildir ilk kez 3 gun minimum is yaptim ve full yattim... harikaydi
Geçmiş olsun kızlar kendinize iyi bakınBen de hastayım salgın var sanırım.
Oksuruk ve surekli yatmaktan kaynakli hafif bas donmesi kaldi onun disinda iyiyim canim... sen napiyosun bakalim nasil geciyor gunler moraller iyi inşAllahGeçmiş olsun cnm şimdi nasılsın
Ay gecmis olsun yavrum sana da... beni klima carpti gerci ama hasta olan baskalarini da gordum bu mevsim cok sakat hamileler ozellikle siz dikkat edinBen de hastayım salgın var sanırım.
Bende iyim cnm moralim de yerinde şükürOksuruk ve surekli yatmaktan kaynakli hafif bas donmesi kaldi onun disinda iyiyim canim... sen napiyosun bakalim nasil geciyor gunler moraller iyi inşAllah
Hadi maşAllah... az kaldi bebişin gelmesine... hersey hazir mi bakalim?Bende iyim cnm moralim de yerinde şükür
Az kaldı canım rabbim sanada nasip edecek inşAllah. Pek birşey hazır değil bir kaç giysi aldım o kadar kasımın sonuna kadar bitirmeyi düşünüyorum. Sen napıyorsun çalışmalara devam demiHadi maşAllah... az kaldi bebişin gelmesine... hersey hazir mi bakalim?
Sağol canim benim inşAllah nasip eder... calisiyoruz da ben artik rutine bagladim eskisi gibi her ay dolu dolu umutlanip heyecanla beklemiyorum... sanirim ciddi bir tedavi olmadan birsey olmayacak gibi... Allah in hikmeti elbette ancak herhalde bir vesile gerekli diyorum kendi kendime... belki de sadece zaman...Az kaldı canım rabbim sanada nasip edecek inşAllah. Pek birşey hazır değil bir kaç giysi aldım o kadar kasımın sonuna kadar bitirmeyi düşünüyorum. Sen napıyorsun çalışmalara devam demi
Nasip canım akışına bırakman güzel olmuş bence. Çünkü hiç beklemediğin anda geliyor. Ewet her taraf yanacak normalde yatak olamaz soğuk oluyor napacam bilmiyorumSağol canim benim inşAllah nasip eder... calisiyoruz da ben artik rutine bagladim eskisi gibi her ay dolu dolu umutlanip heyecanla beklemiyorum... sanirim ciddi bir tedavi olmadan birsey olmayacak gibi... Allah in hikmeti elbette ancak herhalde bir vesile gerekli diyorum kendi kendime... belki de sadece zaman...
Kış bebegi olacak seninki yuklu dogalgaz faturalarina hazir misin :)
Ben sansliyim merkezi sistem kalorifer butun evin ısısi ayni olacak INSALLAHNasip canım akışına bırakman güzel olmuş bence. Çünkü hiç beklemediğin anda geliyor. Ewet her taraf yanacak normalde yatak olamaz soğuk oluyor napacam bilmiyorum
Ne güzel cnmBen sansliyim merkezi sistem kalorifer butun evin ısısi ayni olacak INSALLAH
Merkezi sistem eskiden superdi yaw cayir cayir yanardi evde tisortle gezerdik... simdi yaktigin kadar oduyosun sanirimBen sansliyim merkezi sistem kalorifer butun evin ısısi ayni olacak INSALLAH
Valla bacim acacan son kademede sonra gelsin faturalar... sabahlar olmasinNasip canım akışına bırakman güzel olmuş bence. Çünkü hiç beklemediğin anda geliyor. Ewet her taraf yanacak normalde yatak olamaz soğuk oluyor napacam bilmiyorum
Öyle olacak teyzesi. Annem kendin gibi alıştırma diyor bn sıcağı çok severim Hélène sobanın yanında oturmayıValla bacim acacan son kademede sonra gelsin faturalar... sabahlar olmasinbol bol kazak ör
Yok canim kiraya ek veriyoruz 200 lira bunu icine yakit yakici ve merdiven merdivenci dahil biz kislik kazak falan unuttukMerkezi sistem eskiden superdi yaw cayir cayir yanardi evde tisortle gezerdik... simdi yaktigin kadar oduyosun sanirim
kuzucum erkek sicagi sevmez arti avantaj benim oglum cok sucaagi sevmez meselaÖyle olacak teyzesi. Annem kendin gibi alıştırma diyor bn sıcağı çok severim Hélène sobanın yanında oturmayıbayılırım. Bebiş i öyle alıştırmayacam
Bnm eşimde sevmez yazın çok sinirli olur bu yüzdenkuzucum erkek sicagi sevmez arti avantaj benim oglum cok sucaagi sevmez mesela
Annem der neneelerimiz derdi ki
Oglan dermis beni kara gömün
Kız dermis beni kora gömun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?