- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #5.581
Bizim okullar başladı malum daha ilk haftadan boğazım yanıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken baslamis canim grip falan mi bagirmaktan mi gecmis olsunBizim okullar başladı malum daha ilk haftadan boğazım yanıyor.
Canim iyi diyebilirim .mide yanmasinin dışında ne yesem midem yangın yeri.oglum ana okuluna basladi onu götür getir yedir ..gunluk 1 saatlik yürüyüşumu yapiyorum .sende başla istersen doguma cok yardimci olacak .bide kendini psikolojik olarak iyi hissettiriyor.Doğru söylüyor sun cnm. Dışarıya pek çıkmıyorum cnm aslında çıksam iyi olur Sen napıyorsun nasıl gidiyor hamilelik
Doğru söylüyor sun cnm ama hasta olmaktan korkuyorum. Havalar sogudu. Kızlar sürekli balgam çıkarıyor um artık sıkıldım öksürmekten balgam çıkartmaktan bunalıma girdimCanim iyi diyebilirim .mide yanmasinin dışında ne yesem midem yangın yeri.oglum ana okuluna basladi onu götür getir yedir ..gunluk 1 saatlik yürüyüşumu yapiyorum .sende başla istersen doguma cok yardimci olacak .bide kendini psikolojik olarak iyi hissettiriyor.
Evet senin durumunu unuttum canim dikkat et kendine o zamanDoğru söylüyor sun cnm ama hasta olmaktan korkuyorum. Havalar sogudu. Kızlar sürekli balgam çıkarıyor um artık sıkıldım öksürmekten balgam çıkartmaktan bunalıma girdim
Okulum iyi değil pis toz daha eski zamanlarin kara tahtasini kullanıyoruz tozdan olduErken baslamis canim grip falan mi bagirmaktan mi gecmis olsun
Ooo ALLAH yardimcin olsunOkulum iyi değil pis toz daha eski zamanlarin kara tahtasini kullanıyoruz tozdan oldu
Ve bugün akıllı tahtalarimiz gelmiş çok sevindimOoo ALLAH yardimcin olsun
Aman da aman adam olmus yahu :)Oglum anaokuluna basladi kosturmaca
Stres bnm isimin ikinci adi malesef... hamile kalirsam birakicam ama nasip olmadi hayirlisiylaBn işi bıraktım cnm. Evde köz köz oturuyorum stresten uzak dur kuzum. Senin işin zor allah kolaylık versin canım
Aaa kizlar kendinizi toparlayin bakalim... eminim cok zor gunler geciriyorsunuz... ama guclu olacaksiniz yoksa bize nasil destek olursunuz....Doğru söylüyor sun cnm ama hasta olmaktan korkuyorum. Havalar sogudu. Kızlar sürekli balgam çıkarıyor um artık sıkıldım öksürmekten balgam çıkartmaktan bunalıma girdim
Ve bugün akıllı tahtalarimiz gelmiş çok sevindim[
Niyetler temizmis kumralcim iyi olmus sevindim adina
Büyüdu teyzesi ama biz daha soylemedik bilmiyor yani abi olacağını yavas yavas anlatalim diyoruz ama cesaret edemiyoruzAman da aman adam olmus yahu :)
Olur inşallah kuzummm.Stres bnm isimin ikinci adi malesef... hamile kalirsam birakicam ama nasip olmadi hayirlisiyla
Doğru söylüyor sun cnm. Cnm çok istiyorum Kumral-ada ile senin bebeğinin olmasını inşallah rabbim tez zamanda nasip etsinAaa kizlar kendinizi toparlayin bakalim... eminim cok zor gunler geciriyorsunuz... ama guclu olacaksiniz yoksa bize nasil destek olursunuz....
Amin canım inşallah.Doğru söylüyor sun cnm. Cnm çok istiyorum Kumral-ada ile senin bebeğinin olmasını inşallah rabbim tez zamanda nasip etsin
Ilk olarak kabullenmeyecektir belki ama ileride anlatacagi hikayesi olur... ben kizkardesim dogdugunda 13 aylikmisim... iki gun durmadan aglamisim bu niye geldi diyeBüyüdu teyzesi ama biz daha soylemedik bilmiyor yani abi olacağını yavas yavas anlatalim diyoruz ama cesaret edemiyoruz
Canim benim sağol Allah razı olsun senden... yüreğini hep ferah tut... minik bebisin gelecek yakinda bizimki de siradadir inşAllahDoğru söylüyor sun cnm. Cnm çok istiyorum Kumral-ada ile senin bebeğinin olmasını inşallah rabbim tez zamanda nasip etsin
Kumralim nasil gidiyor.. bu konu basligi bize bir hayli uzak oldu... onumuzdeki nisana mi kaldi umutlar :)Amin canım inşallah.
Hayırlısı canım ben bu ay calisamadim sadece 1 kere. Eşime kustumKumralim nasil gidiyor.. bu konu basligi bize bir hayli uzak oldu... onumuzdeki nisana mi kaldi umutlar :)