kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Yo
Tabikii canım;
eğer çok sıkıntılı bir şey ise kızların moralanı bozacak durum ise özelden at canım
k Cnm sikintili degil.. Bnde cikolata kisti var cnm onceden 5 cm di visanne ilacina baslayinca 3.2 cm oldu uc kutyu aralik vermeden ictim bu sonucu aldim cnm ve bir hafta ara verdim tekrar basladim bundan sonra icmeyi dusunmuyorum esimdede sperm hareketliligi az oldugu icin.. Bu ilaci biraktiktan ne zaman sure icinde adet olurum esine sorabilirmisin cnm sana zahmet olmazsa cnm

Tamam canım,yani visane bıraktıktan sonra ne zaman süre içnde adet olrusun
sperm hareketliliği içinde sorayım mı canım

Super olur
Tamam canım,yani visane bıraktıktan sonra ne zaman süre içnde adet olrusun
sperm hareketliliği içinde sorayım mı canım
Cnm bir yil denedik biz cnm olmayinca bn visanne ilacina basladim esimde hareketliligi artirmak icin ilac kullaniyor bn visanne ilacinin da dort kutu bitmek uzere birdaha icmek istemiyorum cunku esimde varikosel var o yuzden cnm

Aslinda en guzeli yumurta takibi yaptiracan doktora o zaman kacirma gibi durumunuzda olmaz kizlar
ben de kullanmıyorum.aslında benim şöyle oldu.18 martta adet oldum 24 martta bitti.sonra denemelere başladık gün aşırı. 27 28 inde falan su gibi akıntı oldu ama ben onu yumurtlama olarak düşünmedim.içimde kalan meninin aktığını düşündüm.çünkü yumurtlama tarihim hesaplayıcılara göre bugün ama bugün de kupkuruyum hiç olmadığım kadar.offf ne zormuş kızlar ya beklemek umut etmek

Canim hesaplamacilara guvenme dogru sonuc vermeyebilir

Super olur

Cnm bir yil denedik biz cnm olmayinca bn visanne ilacina basladim esimde hareketliligi artirmak icin ilac kullaniyor bn visanne ilacinin da dort kutu bitmek uzere birdaha icmek istemiyorum cunku esimde varikosel var o yuzden cnm
Simdiden cok tesekkur ederim cnm

kötüyü düşünme canım. bir sürü insan var tüp bebek yaptıracakken hamile kalıyor. iyi düşün iyi olsun.ben de korkuyorum bazen ama Allah nasip ederse hiçbir şey engel olamaz öyle düşün
Ne guzel ya birbirimize destek oluyoruz cnm insallah hamileyiz diye yazmayida naxip eder rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…