- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #5.201
Dua ediyorum Rabbim yardimcim olsun.Acaba ceplerine ne girecek bosarsa cok merak ediyorum...
Iyi olmaya calisiyorum rabbim beterinden korusun ins igneler haric diger durumlara dayanıyorum iyi olack inssDua ediyorum Rabbim yardimcim olsun.
Hamislik nasıl gidiyor canim
Siz bebislerinizi dusunmelisiniz canlarim... onlar sizin melekleriniz...Yavrum ben hamileyim niye ben herkesi hep alttan aliyom ki
Bu bayram gunu darsii basiniza kizlarSiz bebislerinizi dusunmelisiniz canlarim... onlar sizin melekleriniz...
Canimcim senin ağzın bal yesin e mi :) inşAllah canim ikimiz birden...Ayy hiç tadimi bozmycam. Allah a şükür. Bugün bütün gün yalnizdim veeee çok keyifli hâle getirdim süper birgündu. Bi de bebisimiz olsa.yasminim de güzel haberler verse
Cifte bayram diyosunBu bayram gunu darsii basiniza kizlar
Sen ne guzl şeyler yazmissin oyle maşallah agizna diline sağlıkCanimcim senin ağzın bal yesin e mi :) inşAllah canim ikimiz birden...
Canlarimcim eşler arasında laf söyleyenin ara bozanın gidecek yeri yok... bırakın onlar düşünsün... siz güzel yüreklerinizden taviz vermeyin... sizi onlar mutlu edemediğine göre onlar da üzemez... siz hepiniz paylaşmayı bilen başkasının hatta bu başkası hic tanismadiginiz biri bile olsa onun derdine ortak olan harikulade insanlarsiniz... Rabb iniz size bu guzel yurekleri baskalarinin hatalarina üzülün diye vermedi... bırakın onlar düşünsün... siz mutlu olun hep...
Sen çok tatlısın yaaCanimcim senin ağzın bal yesin e mi :) inşAllah canim ikimiz birden...
Canlarimcim eşler arasında laf söyleyenin ara bozanın gidecek yeri yok... bırakın onlar düşünsün... siz güzel yüreklerinizden taviz vermeyin... sizi onlar mutlu edemediğine göre onlar da üzemez... siz hepiniz paylaşmayı bilen başkasının hatta bu başkası hic tanismadiginiz biri bile olsa onun derdine ortak olan harikulade insanlarsiniz... Rabb iniz size bu guzel yurekleri baskalarinin hatalarina üzülün diye vermedi... bırakın onlar düşünsün... siz mutlu olun hep...
Sen ne guzl şeyler yazmissin oyle maşallah agizna diline sağlık
Sen çok tatlısın yaacanimcim çalışmalar nasıl gidiyor düzenli oldu mu bat ne zaman
Iyi yapıyorsun ben aşılama için aradım doktoru ağustosun sonuna kadar randevu almiyormus hayırlısı inşallah benim 10 günüm var bu ay düzenli oldu benim ama kismetCanlarim benim siz guzel seylere layik firindan yeni cikmis pogaca kokulu mis insanlarsiniz... bunun kiymetini bilmeyenlere sizden mahrum kaldigi icin uzulun ancak...
Benim hic duzenli olmadi bu ay... bati da bilmiyorum bakmiyorum da... duami ediyorum arada iliski oluyo emir Allah tan... hayırlısını bekliyorum... sende durum ne kumralcim?
Iyi yapıyorsun ben aşılama için aradım doktoru ağustosun sonuna kadar randevu almiyormus hayırlısı inşallah benim 10 günüm var bu ay düzenli oldu benim ama kismet
Hadi hayırlısı insallah kuzum. 9 ay sonra pirt diye dogurursunKizlar nerdesiniz... gunduz niyetine... dun ruyamda bir bebek dogurdugumu gordum... hem de hic aci cekmiyordum ve ayaktaydim... 5 saniyede firt diye dogurdum... siz de hemencik hayirlisiyla dogurursunuz inşAllah...
Ruyalarda provam tamamHadi hayırlısı insallah kuzum. 9 ay sonra pirt diye dogurursun
Ben oldum galiba... tatil de yok... ay kimler ağlasın banaDaha tatile çıkamadım adet olursam diye erteledim
Nasıl oldun canım tam geldi miBen oldum galiba... tatil de yok... ay kimler ağlasın bana
Yok tam gelmiyo bnm ilk... cook hafif bi geldi dun... bugun de belim agriyo kahverengi lekelenme basladi...Nasıl oldun canım tam geldi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?