- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #5.221
Sanirim benimde geliyor 1 hafta vardı ama erkenci bu ayYok tam gelmiyo bnm ilk... cook hafif bi geldi dun... bugun de belim agriyo kahverengi lekelenme basladi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanirim benimde geliyor 1 hafta vardı ama erkenci bu ayYok tam gelmiyo bnm ilk... cook hafif bi geldi dun... bugun de belim agriyo kahverengi lekelenme basladi...
Tırt mi ciktik yine biz... bu iste cok basariliyizSanirim benimde geliyor 1 hafta vardı ama erkenci bu ay
Vardır her işte bir hayır. Eşimle pek iyi degiliz.Bizim göremediğimizi O görür. Çok takmıyorum artık hayirlisiTırt mi ciktik yine biz... bu iste cok basariliyiz
Ay ben bu ay saymadim bile ne kadar var adete diye... esinle arayi iyi tut... onlar cocuk gibidir... seker diye tutturur sekerin zararli oldugunu anlatman fayda etmez... inat etmicen alcan sekeri vercen eline... sonra bi daha almicam diye kandircanVardır her işte bir hayır. Eşimle pek iyi degiliz.Bizim göremediğimizi O görür. Çok takmıyorum artık hayirlisi
Esimin ailesi sorun kuzum yaAy ben bu ay saymadim bile ne kadar var adete diye... esinle arayi iyi tut... onlar cocuk gibidir... seker diye tutturur sekerin zararli oldugunu anlatman fayda etmez... inat etmicen alcan sekeri vercen eline... sonra bi daha almicam diye kandircan
Hep ise yarar... saka bi yana umarim duzelir canimcim... esler arasinda mutlaka oluyo boyle seyler...
Ben pek iyi değilim yahu. Depresyona girdim sanki kendimle uğraşıp duruyorum sacimi renginde radikal degisiklik yaptım mesela adete 5 gün var belirtiler başladı bu ayda olmadı doktorumu aradım aşılama dedi bakalim tatile gidim geldim aşılama inşallahSlm kızlar nasılsınız. Hamişler hamilelik nasıl gidiyor. Kumral-ada yasmin Nasılsıniz bakım
Iyiyiz çok şükür canim sen nasilsin?Slm kızlar nasılsınız. Hamişler hamilelik nasıl gidiyor. Kumral-ada yasmin Nasılsıniz bakım
Ay hadi bakalim şifa verir Rabb im inşAllah canimcim... Allah KerimBen pek iyi değilim yahu. Depresyona girdim sanki kendimle uğraşıp duruyorum sacimi renginde radikal degisiklik yaptım mesela adete 5 gün var belirtiler başladı bu ayda olmadı doktorumu aradım aşılama dedi bakalim tatile gidim geldim aşılama inşallah
Canim Allah kolaylik versin yuvaniza mutluluk huzur versin... esinin ailesine ve hepimize hidayet versin...Esimin ailesi sorun kuzum ya
Amin canım benim.Canim Allah kolaylik versin yuvaniza mutluluk huzur versin... esinin ailesine ve hepimize hidayet versin...
Canım benim değişiklik iyidir. Rabbim hayırlısını versin canım. Tatil iyi gelir gelen gez dolaş canım . Döndükten sonra yaptırırsınız aşılama yı canım. Bnm çok zor geçiyor kuzum. İnşallah güzel haber verirsin yasmin ile sen canımBen pek iyi değilim yahu. Depresyona girdim sanki kendimle uğraşıp duruyorum sacimi renginde radikal degisiklik yaptım mesela adete 5 gün var belirtiler başladı bu ayda olmadı doktorumu aradım aşılama dedi bakalim tatile gidim geldim aşılama inşallah
İyi olmaya çalışıyorum kuzum. Çok zor geçiyor canım. Sen napıyorsun adet oldun mu cnmIyiyiz çok şükür canim sen nasilsin?
Geldi gelmez mi... durumlar fena :)Amin canım benim.
Adetin geldi mi tam
Oldum canim... Allah kolaylik versin canim... zorluklar dertler gunahlarimiza kefarettir derecemizi arttirmak icindir... Rabb imin bize hediyesidir... Allah sabir versin canimcim... elimizden birsey gelebilse keske duadan baska...İyi olmaya çalışıyorum kuzum. Çok zor geçiyor canım. Sen napıyorsun adet oldun mu cnm
Ewet canım rabbim büyük. İnşallah tez zamanda bebeğine kavusursun kuzumOldum canim... Allah kolaylik versin canim... zorluklar dertler gunahlarimiza kefarettir derecemizi arttirmak icindir... Rabb imin bize hediyesidir... Allah sabir versin canimcim... elimizden birsey gelebilse keske duadan baska...
Ewet canım rabbim büyük. İnşallah tez zamanda bebeğine kavusursun kuzumOldum canim... Allah kolaylik versin canim... zorluklar dertler gunahlarimiza kefarettir derecemizi arttirmak icindir... Rabb imin bize hediyesidir... Allah sabir versin canimcim... elimizden birsey gelebilse keske duadan baska...
İnşAllah kuzucum...Ewet canım rabbim büyük. İnşallah tez zamanda bebeğine kavusursun kuzum
Oh MaşAllah tatliiim... iyi tatiller sanaaaSlm kzlar ben tatildeyim ailenin yaninda mutluyum bütün sıkıntılar uctu sanki