• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Vardır her işte bir hayır. Eşimle pek iyi degiliz.Bizim göremediğimizi O görür. Çok takmıyorum artık hayirlisi
Ay ben bu ay saymadim bile ne kadar var adete diye... esinle arayi iyi tut... onlar cocuk gibidir... seker diye tutturur sekerin zararli oldugunu anlatman fayda etmez... inat etmicen alcan sekeri vercen eline... sonra bi daha almicam diye kandircan ;)

Hep ise yarar... ;) saka bi yana umarim duzelir canimcim... esler arasinda mutlaka oluyo boyle seyler...

Ay ben bu ay saymadim bile ne kadar var adete diye... esinle arayi iyi tut... onlar cocuk gibidir... seker diye tutturur sekerin zararli oldugunu anlatman fayda etmez... inat etmicen alcan sekeri vercen eline... sonra bi daha almicam diye kandircan :KK66:

Hep ise yarar... :KK66: saka bi yana umarim duzelir canimcim... esler arasinda mutlaka oluyo boyle seyler...
Esimin ailesi sorun kuzum ya

Slm kızlar nasılsınız. Hamişler hamilelik nasıl gidiyor. Kumral-ada yasmin Nasılsıniz bakım
Ben pek iyi değilim yahu. Depresyona girdim sanki kendimle uğraşıp duruyorum sacimi renginde radikal degisiklik yaptım mesela:KK8: adete 5 gün var belirtiler başladı bu ayda olmadı doktorumu aradım aşılama dedi bakalim tatile gidim geldim aşılama inşallah

Ben pek iyi değilim yahu. Depresyona girdim sanki kendimle uğraşıp duruyorum sacimi renginde radikal degisiklik yaptım mesela:KK8: adete 5 gün var belirtiler başladı bu ayda olmadı doktorumu aradım aşılama dedi bakalim tatile gidim geldim aşılama inşallah
Ay hadi bakalim şifa verir Rabb im inşAllah canimcim... Allah Kerim ;)

Canım benim değişiklik iyidir. Rabbim hayırlısını versin canım. Tatil iyi gelir gelen gez dolaş canım . Döndükten sonra yaptırırsınız aşılama yı canım. Bnm çok zor geçiyor kuzum. İnşallah güzel haber verirsin yasmin ile sen canım

İyi olmaya çalışıyorum kuzum. Çok zor geçiyor canım. Sen napıyorsun adet oldun mu cnm
Oldum canim... Allah kolaylik versin canim... zorluklar dertler gunahlarimiza kefarettir derecemizi arttirmak icindir... Rabb imin bize hediyesidir... Allah sabir versin canimcim... elimizden birsey gelebilse keske duadan baska...

Oldum canim... Allah kolaylik versin canim... zorluklar dertler gunahlarimiza kefarettir derecemizi arttirmak icindir... Rabb imin bize hediyesidir... Allah sabir versin canimcim... elimizden birsey gelebilse keske duadan baska...
Ewet canım rabbim büyük. İnşallah tez zamanda bebeğine kavusursun kuzum

Ewet canım rabbim büyük. İnşallah tez zamanda bebeğine kavusursun kuzum

Slm kzlar ben tatildeyim ailenin yaninda mutluyum bütün sıkıntılar uctu sanki

Back