• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Selam kızlar hatirlarmisiniz bilmem biaralar buaralarda takiliyordum aranizda hamileler var cok sevindim allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin benim gibi hala bekleyenler lerede hayirli bir evlat nasip etsin ben hala hamile kalamadim pko var bende ama diyete basladim 6 kilo gitti o bile fark etti 3 aydir duzenli adet oluyorum insallah boyle devam eder arada bakarim sizlere hepinize hayirli bayramlar
İnşallah olur bebisin canım pko olupta hamişler de var aramızda inşallah tez zamanda seninde bebisin olur

Ay kizlar ben de gorumce olcam... oyle demeyin :)
Bende gorumceyim bebegm abimun esine bi soz bohcasi yapmisim ki pier cardin gecelikler maybline loreal makyaj malzemelri calvin clein parfum evlendi ayda yilda bi konusurz rahatsz etmem arkasndan konusmam ck mu mukemmel hayir hemde hic elini biseye vurmaz hayatta ama olsn o benim abimin esi canim yani ablam.
Abim getirms esi yapmssa bizede saygi duser ona ne istersem abim icin istiyorum benim kalbmi bile kirsa ama bize gelnce nerdeyse ayaklarni silcez yaranamiozz

Haklısın canım bndr tartıştım eşimle bunlar anlamıyorlar. Zehir etti. Boşver takma bn hemen sinirlendim kasılmalarım oldu bunlar hamile filan demiyorlar
Benimde canim nasil oldu karnim nasi agriyo..buarda cinsiyet belli oldu mu senin kalcan cikti mi benim kiz kalcam cikti yanim grnisledi

:KK66:Canım anlatsam bitmez. Çok büyük terbiyesizlik yaptılar görümceyle beraber olup. Kızlar tanisaniz beni gorseniz çok sıcakkanlıyim güleryüzlü yum yani yaptiklarini hakedecek hicbirsey yapmadım. ALLAH büyük .
Crazyim sen ne güzel dusunmussun isteyerek bohca hazirlamissin bizimkilerin 1 iğnesi yok bende önemli de değil iyi olsalardı.

Ne
:KK66:Canım anlatsam bitmez. Çok büyük terbiyesizlik yaptılar görümceyle beraber olup. Kızlar tanisaniz beni gorseniz çok sıcakkanlıyim güleryüzlü yum yani yaptiklarini hakedecek hicbirsey yapmadım. ALLAH büyük .
Crazyim sen ne güzel dusunmussun isteyerek bohca hazirlamissin bizimkilerin 1 iğnesi yok bende önemli de değil iyi olsalardı.
Yaptılar kuzum boşver takma canım

Ayy hiç tadimi bozmycam. Allah a şükür. Bugün bütün gün yalnizdim veeee çok keyifli hâle getirdim süper birgündu. Bi de bebisimiz olsa.yasminim de güzel haberler verse
Herjes uzakta evinde mutku olsunlar gözümüz yokkkk.bi zahmet te bize karismasinlarr

Back