- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #5.241
Adet sancıları çekiyorum ama daha 2 gün var olsa da bitse bi ya olmamasida gıcık bisey gezmelere gitcez gidemiyos adetimi bekliyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InşAllah hayirli mujdeli haberini aliriz kuzum...Adet sancıları çekiyorum ama daha 2 gün var olsa da bitse bi ya olmamasida gıcık bisey gezmelere gitcez gidemiyos adetimi bekliyoruz.
Teşekkür ederim canimmOh MaşAllah tatliiim... iyi tatiller sanaaa
INSALLAH guzel haber ver bizlereAdet sancıları çekiyorum ama daha 2 gün var olsa da bitse bi ya olmamasida gıcık bisey gezmelere gitcez gidemiyos adetimi bekliyoruz.
Dualar kumralcim hic karsiliksiz kalmaz inşAllah... annem de bugun aramis koyde bir kadin ilac yapiyormus... 30 senedir yapiyormus hatta kizi da devam ettirmus kadindan sonra... bir suru kisi hamile kalmis annem onu bi sorcak simdi... denemekte fayda var napalim bi umut...Inşallah canlarim ama hiç kendimi öyle düşünemiyorum.
Bende bugün kırmızı kartı gördüm. Ağrım vardı günboyu şimdi biraz rahatladim. Inşallah faydasini görürsün canimDualar kumralcim hic karsiliksiz kalmaz inşAllah... annem de bugun aramis koyde bir kadin ilac yapiyormus... 30 senedir yapiyormus hatta kizi da devam ettirmus kadindan sonra... bir suru kisi hamile kalmis annem onu bi sorcak simdi... denemekte fayda var napalim bi umut...
Bakalim Allah hakkimizda en hayirlisini versin be gülümBende bugün kırmızı kartı gördüm. Ağrım vardı günboyu şimdi biraz rahatladim. Inşallah faydasini görürsün canim
Canim aramiza hosgeldin inşAllah tahsilin sana ve hastalarina mutluluk getirir...Merhaba arkadaşlar ben tıp 6. sınıf öğrencisiyim hemcinslerimi yardım etmek adına ve kendimi geliştirmek için sizin sorularınıza ve sorunlarınıza yardım etmek istiyorum yorumlardan veya yorumlara yazamayanlar için özel mesajlarınızı bekliyorum ..
Saygılarımla
Ben iyiyim tatlim sen nasilsin... nedir durumlar? Tatile gittiniz mi?Burdayım canım. .. nasılsın
Ay cok gecmis olsun canim hayirlisiyla olur inşAllah...Canım adetim bitmedi daha ki bitsin bir de haftaya babam anjiyo olacak kısmet gidermiyiz bilmiyorum
Gecmis olsun bebegmCanım adetim bitmedi daha ki bitsin bir de haftaya babam anjiyo olacak kısmet gidermiyiz bilmiyorum
Geçmiş olsun kuzum. Nasılsın canımCanım adetim bitmedi daha ki bitsin bir de haftaya babam anjiyo olacak kısmet gidermiyiz bilmiyorum
Allah korusun canım. Kendini yoracaklar işlerden kaçın canımGunaydin canlarim ne sicak yahu ben geldim nasilsiniz napiyorsunuz osledimmm :)ben biraz daha iyiym 4gun hastahanede kaldm ama suan toparlamis kiz ins daha yasamayiz erken dogumdan suohelendiler dogursam olurmus bebis ama Allaha sukur bise cikmadi tedavi olduk mide bulantilarmz tam gaz devam sonra kpss kazanamadim yine cok uzuldum esim iyi Allaha sukur bi sikinti yok siz napiyonuz canlarimm nasi giduyo
Canım nasılsın. Neler yapıyorsunAy cok gecmis olsun canim hayirlisiyla olur inşAllah...