- Konu Sahibi Kelebek_10
- #5.161
Eşin nie seni yalnız bırakıyor canım. Zaten bu erkekleri anlamıyorum. Bnm ki de bni bu aralar sinir ediyorlarBayram sa ailem burda olmycak eşimin ailesiyle de konuşmuyorum eşimde orda olcak ben tek kaldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşin nie seni yalnız bırakıyor canım. Zaten bu erkekleri anlamıyorum. Bnm ki de bni bu aralar sinir ediyorlarBayram sa ailem burda olmycak eşimin ailesiyle de konuşmuyorum eşimde orda olcak ben tek kaldim
Eşin nie seni yalnız bırakıyor canım. Zaten bu erkekleri anlamıyorum. Bnm ki de bni bu aralar sinir ediyorlar canım kayın valdengille sorun ne cnmBayram sa ailem burda olmycak eşimin ailesiyle de konuşmuyorum eşimde orda olcak ben tek kaldim
Eşin nie seni yalnız bırakıyor canım. Zaten bu erkekleri anlamıyorum. Bnm ki de bni bu aralar sinir ediyorlar canım kayın valdengille sorun ne cnmBayram sa ailem burda olmycak eşimin ailesiyle de konuşmuyorum eşimde orda olcak ben tek kaldim
Kv sorun çok bide gorumceler Ohh miss. Büyük konuşmak istemem ama barismam.Eşin nie seni yalnız bırakıyor canım. Zaten bu erkekleri anlamıyorum. Bnm ki de bni bu aralar sinir ediyorlar canım kayın valdengille sorun ne cnm
Erkeklerin hepsi aynı canım. Boşver canım bn cok strese girdim astım a yakalandım o yüzden strese girme kuzumKv sorun çok bide gorumceler Ohh miss. Büyük konuşmak istemem ama barismam.
Eşim ana kuzusu dün gördü bugün de gidecek yarın da orda ben cildiriyorum sinir oluyorum. Ne zamana kadar böyle sürecek bilmiyorum
Minnosummm seni ck iyi anliyorum niye kotuler anlamiorm oglularnin esiyiz...banada 11.haftada erkek dedi doktor ayy kadin delirdi esim erkek istiyo die kiz olsun dedi nasi erkek dedi herkese solemis Allah kiz versn demis kendinede hep erkek istiyomus bekarken bana solemsti kaynbabamda ole sevioms die ama simdi bana tam tersi dun yuzde 90 kizim olacagini ogrendim 15.haftamda tabikide mutlu oldum ama kaynanamn mutlulugunu gorseniz varya sirf onun icin sinir oldum yani inat bole mi gidilir ne istiyo benden anlamiorm baris yavrm kocanla butun erkekler ayni esimde ailesinin hatasnin farknda ben dedm resmen ayip ettler ama kendi ck istemesne ragmen ailesi die bise diemio benim ailem olsa burnimdan getirirdi bak bize inat istiolar derdi bak basardilar bide oh dediler derdi...ama benim kizim herseym ne derlerse desnler benle bu sekilde mi kasik atio hamileligimi istemedi simdi bole istio bi buyuteym yuzune tukurtcem oglum olsaydi konusturmucaktm zatenKv sorun çok bide gorumceler Ohh miss. Büyük konuşmak istemem ama barismam.
Eşim ana kuzusu dün gördü bugün de gidecek yarın da orda ben cildiriyorum sinir oluyorum. Ne zamana kadar böyle sürecek bilmiyorum
Oyy maşallah kuzum sağlıklı olsun da Allah ın izniyle...ben barismam canım kendime saygımi kaybederim eşimde zorlamiyor zaten ama zorlarsa da yine de gitmem. Kolay kolay kusmem ben ama bu çok ağırdı o yüzden sildim onları.Minnosummm seni ck iyi anliyorum niye kotuler anlamiorm oglularnin esiyiz...banada 11.haftada erkek dedi doktor ayy kadin delirdi esim erkek istiyo die kiz olsun dedi nasi erkek dedi herkese solemis Allah kiz versn demis kendinede hep erkek istiyomus bekarken bana solemsti kaynbabamda ole sevioms die ama simdi bana tam tersi dun yuzde 90 kizim olacagini ogrendim 15.haftamda tabikide mutlu oldum ama kaynanamn mutlulugunu gorseniz varya sirf onun icin sinir oldum yani inat bole mi gidilir ne istiyo benden anlamiorm baris yavrm kocanla butun erkekler ayni esimde ailesinin hatasnin farknda ben dedm resmen ayip ettler ama kendi ck istemesne ragmen ailesi die bise diemio benim ailem olsa burnimdan getirirdi bak bize inat istiolar derdi bak basardilar bide oh dediler derdi...ama benim kizim herseym ne derlerse desnler benle bu sekilde mi kasik atio hamileligimi istemedi simdi bole istio bi buyuteym yuzune tukurtcem oglum olsaydi konusturmucaktm zaten
Allah büyük ... herkes ettiğini bulur. Ana kuzusu olduğunu bilmiyordum evlenmeden önce. ..Erkeklerin hepsi aynı canım. Boşver canım bn cok strese girdim astım a yakalandım o yüzden strese girme kuzum
Bnde ayniyim aşırı sinirli oglum her gun kalkip memleket diye başımı yiyor esim izin alamiyor ozledik 14 aydir memleket yok butun ark gitti misafirm de olmayacak maalesef cok sıkıldım su gurbetlikten
Bayram sa ailem burda olmycak eşimin ailesiyle de konuşmuyorum eşimde orda olcak ben tek kaldim
NerdesiinnAy kizlar bize gelin bizimkilere gideriz cay cekirdek iki lafin belini kirariz
Canim biz de kalamadik daha hamile :) beraber bekleriz sen de gelSelam kızlar hatirlarmisiniz bilmem biaralar buaralarda takiliyordum aranizda hamileler var cok sevindim allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin benim gibi hala bekleyenler lerede hayirli bir evlat nasip etsin ben hala hamile kalamadim pko var bende ama diyete basladim 6 kilo gitti o bile fark etti 3 aydir duzenli adet oluyorum insallah boyle devam eder arada bakarim sizlere hepinize hayirli bayramlar
Istanbul... maltepeNe
Nerdesiinn
Ay kizlar ben de gorumce olcam... oyle demeyin :)Minnosummm seni ck iyi anliyorum niye kotuler anlamiorm oglularnin esiyiz...banada 11.haftada erkek dedi doktor ayy kadin delirdi esim erkek istiyo die kiz olsun dedi nasi erkek dedi herkese solemis Allah kiz versn demis kendinede hep erkek istiyomus bekarken bana solemsti kaynbabamda ole sevioms die ama simdi bana tam tersi dun yuzde 90 kizim olacagini ogrendim 15.haftamda tabikide mutlu oldum ama kaynanamn mutlulugunu gorseniz varya sirf onun icin sinir oldum yani inat bole mi gidilir ne istiyo benden anlamiorm baris yavrm kocanla butun erkekler ayni esimde ailesinin hatasnin farknda ben dedm resmen ayip ettler ama kendi ck istemesne ragmen ailesi die bise diemio benim ailem olsa burnimdan getirirdi bak bize inat istiolar derdi bak basardilar bide oh dediler derdi...ama benim kizim herseym ne derlerse desnler benle bu sekilde mi kasik atio hamileligimi istemedi simdi bole istio bi buyuteym yuzune tukurtcem oglum olsaydi konusturmucaktm zaten
Uzak değiliz ama biz şehir disina da cikamyizIstanbul... maltepe
Sen nerdeydin canim?Uzak değiliz ama biz şehir disina da cikamyiz
Ah canim benim inşAllah hamile kalinca beraber yeriz pastalarimizi... ay ne guzel olurKızlaaarr ben geldim kuzularım. .. bana gelin yalnızım pastalar yaparım size
Inşallah kuzum...ben kocadan soğudum. Hiç çocuk yapasim gelmiyor.Ah canim benim inşAllah hamile kalinca beraber yeriz pastalarimizi... ay ne guzel olur
kiz oyle deme... minik bi bebisin olsa dunyan degisir... esinin de tabii... her zaman gulluk gulistanlik olmuyor evlilik... napalim bizim de nasibimize beklemek dustu... skma canini kuzum... uzulme yalan dunyada hicbirsey kalici degil dertler dahilInşallah kuzum...ben kocadan soğudum. Hiç çocuk yapasim gelmiyor.