- 27 Nisan 2015
- 1.100
- 805
- 73
- 39
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #5.181
TekirdağdaSen nerdeydin canim?
İnşallah olur bebisin canım pko olupta hamişler de var aramızda inşallah tez zamanda seninde bebisin olurSelam kızlar hatirlarmisiniz bilmem biaralar buaralarda takiliyordum aranizda hamileler var cok sevindim allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin benim gibi hala bekleyenler lerede hayirli bir evlat nasip etsin ben hala hamile kalamadim pko var bende ama diyete basladim 6 kilo gitti o bile fark etti 3 aydir duzenli adet oluyorum insallah boyle devam eder arada bakarim sizlere hepinize hayirli bayramlar
Tam olarak noldu kuzumOyy maşallah kuzum sağlıklı olsun da Allah ın izniyle...ben barismam canım kendime saygımi kaybederim eşimde zorlamiyor zaten ama zorlarsa da yine de gitmem. Kolay kolay kusmem ben ama bu çok ağırdı o yüzden sildim onları.
Bende gorumceyim bebegm abimun esine bi soz bohcasi yapmisim ki pier cardin gecelikler maybline loreal makyaj malzemelri calvin clein parfum evlendi ayda yilda bi konusurz rahatsz etmem arkasndan konusmam ck mu mukemmel hayir hemde hic elini biseye vurmaz hayatta ama olsn o benim abimin esi canim yani ablam.Ay kizlar ben de gorumce olcam... oyle demeyin :)
Bende yanlizimmmmm geleyim ama ucak biletne ihttacm varKızlaaarr ben geldim kuzularım. .. bana gelin yalnızım pastalar yaparım size
Bugun esimle tartstm annesi yuzunden bana bagrdi ve az daha dovecekti bende sogudm bugun bayram ama 5sa.tr agliyrm yalnzmInşallah kuzum...ben kocadan soğudum. Hiç çocuk yapasim gelmiyor.
Alttan alin diyecem ama insanda bi yerden sonra hicbirsey yapamıyor maalesefBugun esimle tartstm annesi yuzunden bana bagrdi ve az daha dovecekti bende sogudm bugun bayram ama 5sa.tr agliyrm yalnzm
Yavrum ben hamileyim niye ben herkesi hep alttan aliyom kiAlttan alin diyecem ama insanda bi yerden sonra hicbirsey yapamıyor maalesef
Haklısın canım bndr tartıştım eşimle bunlar anlamıyorlar. Zehir etti. Boşver takma bn hemen sinirlendim kasılmalarım oldu bunlar hamile filan demiyorlarYavrum ben hamileyim niye ben herkesi hep alttan aliyom ki
Benimde canim nasil oldu karnim nasi agriyo..buarda cinsiyet belli oldu mu senin kalcan cikti mi benim kiz kalcam cikti yanim grnislediHaklısın canım bndr tartıştım eşimle bunlar anlamıyorlar. Zehir etti. Boşver takma bn hemen sinirlendim kasılmalarım oldu bunlar hamile filan demiyorlar
Yok canım belli değil. Kalça çıkmadı cnm bn 65 kilodaydım 54 dörde düştüm.Benimde canim nasil oldu karnim nasi agriyo..buarda cinsiyet belli oldu mu senin kalcan cikti mi benim kiz kalcam cikti yanim grnisledi
Kiz nasil zayifladinnn oyleeeeeKızlar bayramınız mübarek olsun...
Hiç sorma kuzum ya. Cok zayıfladım. Annemgilde kalıyorum annem bakıyor artık canımKiz nasil zayifladinnn oyleeeee
Yaptılar kuzum boşver takma canımCanım anlatsam bitmez. Çok büyük terbiyesizlik yaptılar görümceyle beraber olup. Kızlar tanisaniz beni gorseniz çok sıcakkanlıyim güleryüzlü yum yani yaptiklarini hakedecek hicbirsey yapmadım. ALLAH büyük .
Crazyim sen ne güzel dusunmussun isteyerek bohca hazirlamissin bizimkilerin 1 iğnesi yok bende önemli de değil iyi olsalardı.
Ayy hiç tadimi bozmycam. Allah a şükür. Bugün bütün gün yalnizdim veeee çok keyifli hâle getirdim süper birgündu. Bi de bebisimiz olsa.yasminim de güzel haberler verseNe
Yaptılar kuzum boşver takma canım
Herjes uzakta evinde mutku olsunlar gözümüz yokkkk.bi zahmet te bize karismasinlarrAyy hiç tadimi bozmycam. Allah a şükür. Bugün bütün gün yalnizdim veeee çok keyifli hâle getirdim süper birgündu. Bi de bebisimiz olsa.yasminim de güzel haberler verse
Oğulları beni boşasa zil takip oynar bizimkiHerjes uzakta evinde mutku olsunlar gözümüz yokkkk.bi zahmet te bize karismasinlarr
Acaba ceplerine ne girecek bosarsa cok merak ediyorum...Oğulları beni boşasa zil takip oynar bizimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?