• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Ay kuzum spermlerin yumurtaya doğru hareketlerini gördüm tam yumurtaya geliyor dış zarını delecekken vazgeciyor.sonra 3 tane birden sperm Yumoşu dolluyor :KK70::KK70::KK70:kafayı yedim
Tatlım kafaya takma. Biliyorum çok zor seni çok iyi anlıyorum. Yarın çok dua et kadir gecesi rabbim duanı inşallah kabul eder

Burdayım ben etrafımdaki hamile haberleri ve sonrasında yasin geldi hadi sende yap bi tane sözleri
Bugun yine çok ilginç bir rüya gördüm Hayır olsun inşallah.
Etrafin baskisi sinir bozucu... olsun Rabbim hayırlısını verir inşAllah bize de...

Kizlar bu mübarek gecede Allah hayırlı dualarımızı kabul etsin hayırsız olanlari hayra çevirsin inşAllah... hamişlere hayirli uzun omurlu saglikli evlatlar nasip etsin... bize de inşAllah tez zamanda hayirlisiyla hayirli saglikli uzun omurlu evlatlar nasip etsin diliyorummm.

Hamişler sizin duaniz daha makbuldur bizi de duaniza katin canlar... opuyorum hepinizi...

Kizlar bu mübarek gecede Allah hayırlı dualarımızı kabul etsin hayırsız olanlari hayra çevirsin inşAllah... hamişlere hayirli uzun omurlu saglikli evlatlar nasip etsin... bize de inşAllah tez zamanda hayirlisiyla hayirli saglikli uzun omurlu evlatlar nasip etsin diliyorummm.

Hamişler sizin duaniz daha makbuldur bizi de duaniza katin canlar... opuyorum hepinizi...
Kattik canimm katmaya da devam edecez inşallah

Burdayım yasmin
Benim günler aynı hatta çok sinirli ve cok duygusalim bu aralar ... çok değil aşırı sinirliyim. Skldm bunaldım depresyona girdim sanırım. Tahammül edemiyorum hicbiseye

Burdayım yasmin
Benim günler aynı hatta çok sinirli ve cok duygusalim bu aralar ... çok değil aşırı sinirliyim. Skldm bunaldım depresyona girdim sanırım. Tahammül edemiyorum hicbiseye
Ay kuzucum önümüz bayram yarin bayram kahvaltisi var baklavalar vaar mutluluk guzellik var...
ne sıktı canini bu kadar senin bakim? :KK19:
Girme depresyona cik ordan cik cabuk..:KK20:

Ay kuzucum önümüz bayram yarin bayram kahvaltisi var baklavalar vaar mutluluk guzellik var...
ne sıktı canini bu kadar senin bakim? :KK19:
Girme depresyona cik ordan cik cabuk..:KK20:
Bnde ayniyim aşırı sinirli oglum her gun kalkip memleket diye başımı yiyor esim izin alamiyor ozledik 14 aydir memleket yok butun ark gitti misafirm de olmayacak maalesef cok sıkıldım su gurbetlikten

Burdayım yasmin
Bayram sa ailem burda olmycak eşimin ailesiyle de konuşmuyorum eşimde orda olcak ben tek kaldim

Back