- 24 Haziran 2014
- 2.581
- 3.534
- 133
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #4.661
Valla gordum bn deEki Görüntüle 1552185 Kizlar kafayi yiyecem gördüğümü sizde görüyormusunuz heyecan aldi basini gidiyo yaaa bakinnnn yaaa suunaaaa pembe silik ama belli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla gordum bn deEki Görüntüle 1552185 Kizlar kafayi yiyecem gördüğümü sizde görüyormusunuz heyecan aldi basini gidiyo yaaa bakinnnn yaaa suunaaaa pembe silik ama belli
Yassimin var demi döne döne bakiyorum yaaa yarin 3 te cikacak kan testii hemen yazaeim degeriValla gordum bn de
Yaa kumralada dun pembe akintim geldi sonra cogaldi dedim hasta oldum ama bugun hicbisey yok sabah idrada test yaptim golge gibi bisey ama karnim adet olacakmisim gibi agriyo kan testi verdim yarin 3 te cikacakmis ..ha bu arada ben hamile olursam lekelenmem olur ama agrim olmazdi ki ne bu yaa adet olinca cok sanci cekerim ben
Var tabi yavrucum... silik ama bariz cizgi... hayirli haberlerini bekliyorum... mujdeyi verirsin inşAllah...Yassimin var demi döne döne bakiyorum yaaa yarin 3 te cikacak kan testii hemen yazaeim degeri
İnşallah canimmm insallahAy canim hadi inşAllah... bu ayki talihli sen ol
Slm cnm napıyon oldun mu adetSelâmün aleyküm kızlar
Sanirim ben adet oluyorum bu ayda olmadı kısmet
Cnm napıyon ne var ne yokHayirlisi olsun kuzum yaaa
Cnm inşallah olur...allahım yüzünü güldürür inşallah. Güzel haberler verirsin inşallah bizekızlar herkese merhaba.. uzun zamandır giremedim moralim bozuktu.. aşılama tedavisine başladık ve her gün göbekten iğne hap derken yıprandım.. yarın aşılamam var dualarınızı bekliyorum kızlar..yumurta rezervim çok azalmış maalesef şansım çok az .. inşallah tutar yoksa direk tüp bebeğe geçiçez ve biliyorum ki o daha da zor bir süreç..
benim içn dua edin kızlar..
Cnm üzülme diğer aya olur inşallah cnm eşin vitamin hapı kullansın Bnm ki kullandıKızlar adet oldum ben
Rüyamda bu topicte biri daha hamile ydi ama kimdi bilmiyorum
Cnm bnde gördüm acil de verseydin bir saatte çıkıyor sonuçEki Görüntüle 1552185 Kizlar kafayi yiyecem gördüğümü sizde görüyormusunuz heyecan aldi basini gidiyo yaaa bakinnnn yaaa suunaaaa pembe silik ama belli
Cnm yarın hemen yaz sonucuİnşallah canimmm insallah
Canim cocuk hastaydi onunla ilgileniniirken verdim hormon testi de verdim onlar gec cikacakti beraber alin dediler ama heyecandan duramiyorummCn
Cnm bnde gördüm acil de verseydin bir saatte çıkıyor sonuç
Ne vitamini canımCnm üzülme diğer aya olur inşallah cnm eşin vitamin hapı kullansın Bnm ki kullandı
Geçmiş olsun cnm üşüttü mü cnmCanim cocuk hastaydi onunla ilgileniniirken verdim hormon testi de verdim onlar gec cikacakti beraber alin dediler ama heyecandan duramiyorumm
Sperm Hareket artırıcı ve coğaltıcı cnmNe vitamini canım
Evet canim kusma ishal halsizlik bagirsak enfeksiyonuGeçmiş olsun cnm üşüttü mü cnm
Cok geçmiş olsun cnm.. senin leke geçtim i cnmEvet canim kusma ishal halsizlik bagirsak enfeksiyonu
Evet canim sarimsiya döndü akintimm yarin cikacak bakalimmCok geçmiş olsun cnm.. senin leke geçtim i cnm
Adi ne ki?Sperm Hareket artırıcı ve coğaltıcı cnm
Hemen yaz bize deEvet canim sarimsiya döndü akintimm yarin cikacak bakalimm