• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Yaa kumralada dun pembe akintim geldi sonra cogaldi dedim hasta oldum ama bugun hicbisey yok sabah idrada test yaptim golge gibi bisey ama karnim adet olacakmisim gibi agriyo kan testi verdim yarin 3 te cikacakmis ..ha bu arada ben hamile olursam lekelenmem olur ama agrim olmazdi ki ne bu yaa adet olinca cok sanci cekerim ben

Ay canim hadi inşAllah... bu ayki talihli sen ol ;)

kızlar herkese merhaba.. uzun zamandır giremedim moralim bozuktu.. aşılama tedavisine başladık ve her gün göbekten iğne hap derken yıprandım.. yarın aşılamam var dualarınızı bekliyorum kızlar..yumurta rezervim çok azalmış maalesef şansım çok az .. inşallah tutar yoksa direk tüp bebeğe geçiçez ve biliyorum ki o daha da zor bir süreç..
benim içn dua edin kızlar..
Cnm inşallah olur...allahım yüzünü güldürür inşallah. Güzel haberler verirsin inşallah bize

Cn

Cnm bnde gördüm acil de verseydin bir saatte çıkıyor sonuç
Canim cocuk hastaydi onunla ilgileniniirken verdim hormon testi de verdim onlar gec cikacakti beraber alin dediler ama heyecandan duramiyorumm

Back