- 27 Nisan 2015
- 1.100
- 805
- 73
- 39
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #4.541
Canim beta hcg 1000 ve uzerinde keseyi gorursun erken dollenmisse yarin bile gorebilirsin canimKeseyi ne zaman göreceğim diye merak ediyorum
Ama dr 5000 ve uzerine kesin bakarizdiyorlarCanim beta hcg 1000 ve uzerinde keseyi gorursun erken dollenmisse yarin bile gorebilirsin canim
Canim senin normal de yarin demi adetin simdi beta hcg cikmistir ama bana kalirsa bir hafta daha bekle oyle git hem kafan rahatlar hem dr su rahatsiz edici laflarini duymazssin erken falan diyebilrlerKızlaŕrrrrrrrrr nereye kayboldunuz
Hayırlısı olsun kuzum betahcg kaç çıktı yükselme nasilHiç düşünme tatlım serbest ol inşallah olur
Gecen hafta gittim cnm bir hafta sonra gel dedi bn çok öksürüyorum onu soracam cnmCanim senin normal de yarin demi adetin simdi beta hcg cikmistir ama bana kalirsa bir hafta daha bekle oyle git hem kafan rahatlar hem dr su rahatsiz edici laflarini duymazssin erken falan diyebilrler
En son 250 di bir hafta önce cnm başka baktırmadım yarın öğrenecem kısmetseHayırlısı olsun kuzum betahcg kaç çıktı yükselme nasil
canım bende de yok belirti falan.yine yok hissediyorum benAma dr 5000 ve uzerine kesin bakarizdiyorlar
Canım nasılsınçıkıyorum kızlar ben geldim siz yoksunuz
iyi diyelim iyi olalım canım.artık hiçbir beklentim yok bunaldım çünkü.sen nasılsınCanım nasılsın
Cok öksürüyorum cnm ya. Allah büyük cnm yarın gidecem doktora niye bunaldııııı n cnmiyi diyelim iyi olalım canım.artık hiçbir beklentim yok bunaldım çünkü.sen nasılsın
geçmiş olsun canım ama bişey olmaz Allahın izniyle rahat ol bebiş için telaşlanıyorsan.bebek meselesinden bunaldım.beklemekten de bunaldım.4 sene olmuş daha bebek yok ortada.istemiyorum artık iyice soğudum yaCok öksürüyorum cnm ya. Allah büyük cnm yarın gidecem doktora niye bunaldııııı n cnm
Rahatla cnm bi kendini kasma hic beklemediğin bir anda bebeğin gelir inşallah sizlere dua ediyorum cnmgeçmiş olsun canım ama bişey olmaz Allahın izniyle rahat ol bebiş için telaşlanıyorsan.bebek meselesinden bunaldım.beklemekten de bunaldım.4 sene olmuş daha bebek yok ortada.istemiyorum artık iyice soğudum ya
çok sağol canım.ama artık istemiyor gibi hissediyorum kendimiRahatla cnm bi kendini kasma hic beklemediğin bir anda bebeğin gelir inşallah sizlere dua ediyorum cnm
Belli mi olur cnm belki bu ay olur.geçmiş olsun canım ama bişey olmaz Allahın izniyle rahat ol bebiş için telaşlanıyorsan.bebek meselesinden bunaldım.beklemekten de bunaldım.4 sene olmuş daha bebek yok ortada.istemiyorum artık iyice soğudum ya
O bende de oluyordu öyle düşünerek kendimizi kaldırmaya çalışıyoruz sen inan Rabbime dua et Rabbim cömert yapılan duaları geri çevirmek.çok sağol canım.ama artık istemiyor gibi hissediyorum kendimi
yok canım eminim ben.olmazsa olmasın napıyım.inan artık sinirlerim bozuldu iyiceBelli mi olur cnm belki bu ay olur.
ediyorum canım.ama bazen de düşünüyorum kimlere kimlere veriyor kıymet bilmiyolar isteyene yok.offf saçmalıyorum artık.psikolojim bozulduO bende de oluyordu öyle düşünerek kendimizi kaldırmaya çalışıyoruz sen inan Rabbime dua et Rabbim cömert yapılan duaları geri çevirmek.
Melek kaç aydır deniyordun uz cnmyok canım eminim ben.olmazsa olmasın napıyım.inan artık sinirlerim bozuldu iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?