- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #4.521
Buradayım bitanemEwet cnm ya kimse girmiyor melek Kumral-ada ada craxybel svgrcn sayamadıgım diger kızlar ilk heyecan nerdesiniz yaa dovecem hepinizi
Masallah daha dun gibi ama 10 hafta gozukuyo masalalh masallah su mubarek aylarda bizde haber aliriz insallahMerhaba canlarim biz iyiyiz ilaca devam ediyoruz düşük riskimiz devam ediyor ama daha iyimisiz sizi rakip ediyorum mambiacim nasılsın başı gidiyor canlarim sizede çok dua ediyorm inaninki zumrelerim ilk heyecan kızlar hepinizi çöl seviyorum
1 ay sonra pitircigin cinsiyeti bile belli olurrBuradayım bitanem
Cnm nasısınBuradayım bitanem
Oyle deme cnm bende de belirti yoktu27melek ne yaptim son 1 hafta belirti varmi bende yine yok galiba kizlar
İnş svgrcn canım benim inşallah bakalım cinsiyet belli olsun hemen solucem belirtilere gore kız diyenler var ama bilmiyorum sağlıklı olsun..bat ne zaman canım inş ramazana hamile girersinMasallah daha dun gibi ama 10 hafta gozukuyo masalalh masallah su mubarek aylarda bizde haber aliriz insallah
İyiyim minnosum toparladik sen nasılsın keseyi gördün muCnm nasısın
İyim cnm yarın doktora gidecem bilmediğim bir doktora ne olacak bakalımMerhaba canlarim biz iyiyiz ilaca devam ediyoruz düşük riskimiz devam ediyor ama daha iyimisiz sizi rakip ediyorum mambiacim nasılsın başı gidiyor canlarim sizede çok dua ediyorm inaninki zumrelerim ilk heyecan kızlar hepinizi çöl seviyorum
Cm sen keseyi kaçıncı hafta da gördün cnm bnİyiyim minnosum toparladik sen nasılsın keseyi gördün mu
İnşallah tatlımmMasallah daha dun gibi ama 10 hafta gozukuyo masalalh masallah su mubarek aylarda bizde haber aliriz insallah
Crazybel cıktı mı tatlım sana soracağım sorular vardıİyiyim minnosum toparladik sen nasılsın keseyi gördün mu
10 haziran canim insallah bol bol dua edin bizeİnş svgrcn canım benim inşallah bakalım cinsiyet belli olsun hemen solucem belirtilere gore kız diyenler var ama bilmiyorum sağlıklı olsun..bat ne zaman canım inş ramazana hamile girersin
Bana sorabilirsinCrazybel cıktı mı tatlım sana soracağım sorular vardı
G.dogu turu canım iyi geldi birazNereye gittin cnm
Keseyi ne zaman göreceğim diye merak ediyorumBana sorabilirsin
Süper miş cnmG.dogu turu canım iyi geldi biraz
Hiç düşünme tatlım serbest ol inşallah olurSelam kızlar benim adete 1 hafta kaldı. Ben artık başka uğraşlar buldum kendime yoksa kafayı yiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?