- 27 Nisan 2015
- 1.100
- 805
- 73
- 39
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #4.501
aminnnn inşallah rabbim hayrlisi ile evlatlarimizi kucagimiza koysun aminnKorkma canimcim Rabbim ikinizi de korur inşAllah... neden oksuruk oluyor sordun mu?
bu arada herkese hayirli kandiller diliyorum... dualarda buluşalım...
aminnn sizinde mubarek olsun kizlarkandiliniz mübarek olsun kızlar hepinizden dua bekliyorum
Astımdan dolayı cnm kandilin mübarek olsun cnmKorkma canimcim Rabbim ikinizi de korur inşAllah... neden oksuruk oluyor sordun mu?
bu arada herkese hayirli kandiller diliyorum... dualarda buluşalım...
En çok sen dua et Rabbim taşıdığın cennet meyvesinin yüzü suyu hürmetine kabul eder dualarını inşAllah... bizi de unutma e miAstımdan dolayı cnm kandilin mübarek olsun cnm
Ettim cnm insallah kabul eder rabbimEn çok sen dua et Rabbim taşıdığın cennet meyvesinin yüzü suyu hürmetine kabul eder dualarını inşAllah... bizi de unutma e mi
Teşekkür ederim cnm darısı sana... iyim cnm sen nasılsın niye girmiyorsunuzKızlar selam nasılsınız
Mambiacimm canım takvimin çok yakışmış maşallah
Burdayiz bacim... sen nerdesiiinKızlaŕrrrrrrrrr nerdesiniz
Hay Allah razi olsunEttim cnm insallah kabul eder rabbim
Burdayiz yavrum nasilsin???Kızlaŕrrrrrrrrr nerdesiniz
Canim ben 3 günlüğüne tatile gittim gezdim giremedimTeşekkür ederim cnm darısı sana... iyim cnm sen nasılsın niye girmiyorsunuz
Nereye gittin?Canim ben 3 günlüğüne tatile gittim gezdim giremedim
Amin cnm darısı sizlereNasilsiniz kizlar bende burdayim mambia takvim harika devami gelsin insallah kucagina almayi nasio etsin
Ewet cnm ya kimse girmiyor melek Kumral-ada ada craxybel svgrcn sayamadıgım diger kızlar ilk heyecan nerdesiniz yaa dovecem hepiniziKizlar kimse kalmamis topikte nerelerdesiniz yahu?
Nereye gittin cnmCanim ben 3 günlüğüne tatile gittim gezdim giremedim
Burdayim bennn int bitmisti benim tel den giryorum daEwet cnm ya kimse girmiyor melek Kumral-ada ada craxybel svgrcn sayamadıgım diger kızlar ilk heyecan nerdesiniz yaa dovecem hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?