- Konu Sahibi Kelebek_10
- #4.481
Gün aşırı yapın cnm onu testi yapın mı cnmyaklaşık olarak ayın 18inde bitti adet.21,25 ve 27 sinde oldu.bi de bugün olcak.bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gün aşırı yapın cnm onu testi yapın mı cnmyaklaşık olarak ayın 18inde bitti adet.21,25 ve 27 sinde oldu.bi de bugün olcak.bakalım
Ovu testi cnm yaptın mıGün aşırı yapın cnm onu testi yapın mı cnm
yaptım canım 27 ve 26 sı koyuydu.dünkü silikti bugün de silikOvu testi cnm yaptın mı
dünü değerlendirmedik inşallah önceki günden sperm kalmıştırOvu testi cnm yaptın mı
Cnm adetin kaçında oluyoryaptım canım 27 ve 26 sı koyuydu.dünkü silikti bugün de silik
Sperm üç gün canlı kalıyor sana tavsiyem bn adetim in 9 11 13 13 17 19 21 böyle yaptım cnmdünü değerlendirmedik inşallah önceki günden sperm kalmıştır
10 haziran canımCnm adetin kaçında oluyor
9 haziran canım benim adet ben de deniyorum adet olana kadar ama cinsellikten çok soğudum ben napsam bilmiyombat ne zaman canım?bi de sen adete kadar deniyo musun
Canim cinsel ilişki pozisyonu bu... iki buklum oluyorsun... Hayırlı olsun canim bu arada maşallah Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Ben de yarin baslicam calismaya ama 2 gunde 1 de cok yaaa9 haziran canım benim adet ben de deniyorum adet olana kadar ama cinsellikten çok soğudum ben napsam bilmiyom
Niye ki yaw ne olcak ben bile yapıyorum canım çok tatlı olmasına ragmenAy kiz bn yapamaaam
He ya çok skldm ben deBen de yarin baslicam calismaya ama 2 gunde 1 de cok yaaa
He biz de yaptik... ama belim bu durumdan cok rahatsiz ... beli sakatlicaz bu gidisle.... belimiz acilcak. Beli acik olanin da cocugu olmuyor kiNiye ki yaw ne olcak ben bile yapıyorum canım çok tatlı olmasına ragmen
Napalim artik... mecbur...He ya çok skldm ben de
Burdayiz yavrum... sen napiyon? Bebisin nasil ?Kızlar nerdesiniz
Biraz agrim var cnm iyi z şükür cok öksür düğüm için biraz korkuyorum doktor birsey olmaz dedi ama yinede korkuyorum sen napıyon cnmBurdayiz yavrum... sen napiyon? Bebisin nasil ?
Korkma canimcim Rabbim ikinizi de korur inşAllah... neden oksuruk oluyor sordun mu?Biraz agrim var cnm iyi z şükür cok öksür düğüm için biraz korkuyorum doktor birsey olmaz dedi ama yinede korkuyorum sen napıyon cnm