- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #4.241
Selam cnm bende de aynı hiç istek yokKızlarr selam napıyosunuz
Benim adet biteni 2 gün oldu adam peşimde dört dönüyor istemiyorumayy isteksiz oldum ben skldm yahu hiç keyif almıyorum vermicem vermicem diye dolaniyorum ortada
Hayirlisi hakkinda canim rabnim gönlüne gore versinGunaydin kizlar bugun catlatma ignesi vurali 16 gun oldu adet tarihim dundu olmadim ama goguslerim cok aciyo karnimdada agri var ara ara giriyo ama gelmedi.25 ne kadar gelmezse gel dedi dr bakalim hayirlisi.
Ben protesto ediyorum eşimi yapmıcam tup bebek yaptırmak istiyorumSelam cnm bende de aynı hiç istek yok
Cnm bizde ayın 12 14 16 18 inde oldu adet başlangıcı 4 Mayıs sence yakalamısızmıdırBen protesto ediyorum eşimi yapmıcam tup bebek yaptırmak istiyorum
Bu erkekleri anlamıyorum. Cnm aslında yumurta takibi yaptıran gelişiyor mu catlıyor mu diyeBen protesto ediyorum eşimi yapmıcam tup bebek yaptırmak istiyorum
Adetin kaç günde bir olur canımCnm bizde ayın 12 14 16 18 inde oldu adet başlangıcı 4 Mayıs sence yakalamısızmıdır
Gecen ay ayın 7 sinde oldu cnmAdetin kaç günde bir olur canım
Adet başlangıcından 13 14 gün sonra yumurtlanir genelde yakalamissin canım inşaallah hamis olursun canim
28 29 30 bunları hic gelmez cnm adet günümAdetin kaç günde bir olur canım
Adet başlangıcından 13 14 gün sonra yumurtlanir genelde yakalamissin canım inşaallah hamis olursun canim
canım sen çalışmalara devam et garantile işini28 29 30 bunları hic gelmez cnm adet günüm
Klomen kullandım birsürü kist yaptı canım yaB
Bu erkekleri anlamıyorum. Cnm aslında yumurta takibi yaptıran gelişiyor mu catlıyor mu diye
Catlatma iğnesi vuruldun mu pekiKlomen kullandım birsürü kist yaptı canım ya
Ayın 28 ine kadar calısıyorum peki cnmcanım sen çalışmalara devam et garantile işini
Selam cnm nasılsın biz en son 18 inde oldu yarın tekrar başlarım bugun yumurta oluyorsa Sperm vücutta 3 gün canlı kalıyordu DMİ cnm bugun biraz belim ağrıyorselam hanımlar bakıyorum da ben yokken çok giriyorsunuz.hayırdır noliyiiimambia çalışmalara devam et bırakma canım bakarsın geç çatlar.biz de bugün başlıcaz
iyiyim canım ne olsun işte aynı hep.evet canım 72 saate kadar kalabiliyormuşSelam cnm nasılsın biz en son 18 inde oldu yarın tekrar başlarım bugun yumurta oluyorsa Sperm vücutta 3 gün canlı kalıyordu DMİ cnm bugun biraz belim ağrıyor
Evet canim vurulduCatlatma iğnesi vuruldun mu peki
çalış canım ayın 4nde adet oldum demişsin adet döngün 26 günse eğer ki 14 yada 15 gün sonra yumurtlamış olacaksın oda ayın 18 19 u gibi oluyor sen bugünlerde sıklaştır ilişkiyi inşlh tutar hemencik bende teyze olurumAyın 28 ine kadar calısıyorum peki cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?