• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Temizlik bitti Ohh kurtuldum
Kızlar bu ay ben hiç umursamadan canım isterse bu işi yapcam böyle çok stresli oluyor yok yumurtlama günü yok dik ayağını ovulasyon testi de yapmıcam artık görev bilinci oldu bu da en çok eşimin işine geldi :KK76:

Kızlar bu ay ben hiç umursamadan canım isterse bu işi yapcam böyle çok stresli oluyor yok yumurtlama günü yok dik ayağını ovulasyon testi de yapmıcam artık görev bilinci oldu bu da en çok eşimin işine geldi :KK76:
Bende oyle yapacam canim amannnn stres yookkkk

Cay vardi kısır var cnm pasta börek ne ararsan var
Oooh supermis baya kisir gunu olmus o ... Misss:KK9:
Onlara gore hava hos zaten...hep isin keyfindeler:KK4:

Allah
burdayim minnosum hep duamdasiniz..bu ay hamile olan var mi..ben cok kusuyrm kanamam devam ediyo ama 6kilo verdm mide bulantisindan az once ocak anneleri grubunda bazi kizlarlada tartistim insanlar ne garip nie bulantim yok die uzuluyolar snrada bana diyolar insan beirti bekliyo yav hamilesin iste illa olene kadar kusmak mi istiyon dayanilmazda olsa istiyoms insanlar gercekten garip orfa biraz kalbim kirildi sizi cok ozluyorumm ins ins tez zmanda hammis olursunuz vk sevyrm sizi dualarm sznle
Allah Razi olsun canimcim... sen takma milleti hormonlardan oluyodur onlar... sen bebisine iyi bak bosverrr ... bizim de dualarimiz hayirla bebegini kucagina alabilesin diye...:KK39:

Bencede cnm bn Ovi ile uğraşıyorum gün aşırı yapıyoruz bat ya bir yada 4

Back