• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Gunaydin kizlar bugun catlatma ignesi vurali 16 gun oldu adet tarihim dundu olmadim ama goguslerim cok aciyo karnimdada agri var ara ara giriyo ama gelmedi.25 ne kadar gelmezse gel dedi dr bakalim hayirlisi.

Gunaydin kizlar bugun catlatma ignesi vurali 16 gun oldu adet tarihim dundu olmadim ama goguslerim cok aciyo karnimdada agri var ara ara giriyo ama gelmedi.25 ne kadar gelmezse gel dedi dr bakalim hayirlisi.
Hayirlisi hakkinda canim rabnim gönlüne gore versin

Kızlar ayın 4 ünde adet oldum 12 14 16 18 inde oldu yumurtlama gününü yakalamısımıdır

selam hanımlar bakıyorum da ben yokken çok giriyorsunuz.hayırdır noliyiii:KK70:mambia çalışmalara devam et bırakma canım bakarsın geç çatlar.biz de bugün başlıcaz

selam hanımlar bakıyorum da ben yokken çok giriyorsunuz.hayırdır noliyiii:KK70:mambia çalışmalara devam et bırakma canım bakarsın geç çatlar.biz de bugün başlıcaz
Selam cnm nasılsın biz en son 18 inde oldu yarın tekrar başlarım bugun yumurta oluyorsa Sperm vücutta 3 gün canlı kalıyordu DMİ cnm bugun biraz belim ağrıyor

Ayın 28 ine kadar calısıyorum peki cnm
çalış canım ayın 4nde adet oldum demişsin adet döngün 26 günse eğer ki 14 yada 15 gün sonra yumurtlamış olacaksın oda ayın 18 19 u gibi oluyor sen bugünlerde sıklaştır ilişkiyi inşlh tutar hemencik bende teyze olurum:KK68:

Back