- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #4.221
Digerleri nasıl cnm cok ta yüksek degil cnm ibrahim saracoglunun kürlerinsen yap cnmiyiyim canım ne olsun hastalığım bitmek üzere bekliyorum öyle.prolaktin 37 çıktı yaaadaha görüşemedik drla da
fsh 9.1 lh 10.9 dhea-so4 368 o da yüksek offfDigerleri nasıl cnm cok ta yüksek degil cnm ibrahim saracoglunun kürlerinsen yap cnm
Bu değerler ne oluyor cnm bn bilmiyorum takma kafaya stres etkiliyor cnmfsh 9.1 lh 10.9 dhea-so4 368 o da yüksek offf
Kibristayim... yumurtlama coktan gecti tabi ama olsun biz denedik yine deNerdeydin cnm tatilde cocuk denemesi süper olur
artik bilemiyorum... boş geçmedik ama dolu tutar miyizT
Tatili degerlendirdin demi bos gelme kizarim haaaaa
Özlettin cnm kendini nasılsın cnmgünaydın kızlarrrr uzun bir aradan sonra tekrar girebildim çok şükür memlekete gitmiştim 10 günlüğüne neler neler olmuş hepsini okuyamadım çok şeyler yazmışsınız hepinizi çok özledim
iyiyim kader arkadaşım gribim biraz sadece dün yolculuk yaptım yorgundum çok sen ne yapıyorsunÖzlettin cnm kendini nasılsın cnm
Geçmiş olsun cnm bende başladık calışmalara cnm bakalım ne olacakiyiyim kader arkadaşım gribim biraz sadece dün yolculuk yaptım yorgundum çok sen ne yapıyorsun
Ewet dogru söylüyorsun cnm eskisi gibi kimse girmiyor. Bitti mi adetin cnmkızlar nasılsınız napıyosunuz? çok sahipsiz kalıyor bu aralar burasıııı
bitti canım.başlıcaz bakalım kısmetEwet dogru söylüyorsun cnm eskisi gibi kimse girmiyor. Bitti mi adetin cnm
hayırlısı olsur inşlh hemencik hamile kalabilirsin arkadaşımGeçmiş olsun cnm bende başladık calışmalara cnm bakalım ne olacak
Hayırlısı ile inşallah canım isteyen herkes hemen hamile kalırhayırlısı olsur inşlh hemencik hamile kalabilirsin arkadaşım
En az 14 gün sonra belli olur cnmMerhabalar kizlar bende burdayim hala adet olmadim ama yakindir sag kasigim agrimaya basladi catlatma ignesinden on gun sonra test yaptim idrarda yine negatif umarim haziran anneleri oluruz hepimiz.
Adet tarihin ne cnmMerhabalar kizlar bende burdayim hala adet olmadim ama yakindir sag kasigim agrimaya basladi catlatma ignesinden on gun sonra test yaptim idrarda yine negatif umarim haziran anneleri oluruz hepimiz.
Adetin ortasında yapmayı ihmal etme cnmBende burdayim yine bitti regl baslayacaz ama hayirlisi ile inşallah gun asiri yok hergun yok istedigimzde olacak kizlar yani relax davranacam artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?