- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #4.261
Bibtest yaptir sana arkadasimGunaydin kizlar bugunde daha olmadim karnim agriyo ama daha yok
İnsallah cnm .. dua et cnmçalış canım ayın 4nde adet oldum demişsin adet döngün 26 günse eğer ki 14 yada 15 gün sonra yumurtlamış olacaksın oda ayın 18 19 u gibi oluyor sen bugünlerde sıklaştır ilişkiyi inşlh tutar hemencik bende teyze olurum
Cnm test yaptırGunaydin kizlar bugunde daha olmadim karnim agriyo ama daha yok
Ya benim esim de tup bebek yapalim diyo ama bu is yogunlugunda o kadar dr ziyareti igne hormon muayene vs nasil kaldiririm bilemiyorum... cok arada kaldim. Bogulucam artik bu stresten...Ben protesto ediyorum eşimi yapmıcam tup bebek yaptırmak istiyorum
Canim tatilden geldim is yuku iki kat olmus aksam eve gelip direkt uyudum yahu... bu arada kahverengiler de geldi bu aydan da umidi kestimKızlar niye girmiyorsunuz küstüm hepinize
Hayırlısı cnm diger aya kısmet olur insallahCanim tatilden geldim is yuku iki kat olmus aksam eve gelip direkt uyudum yahu... bu arada kahverengiler de geldi bu aydan da umidi kestim
İnşAllah be canim... Allah isteyen herkese nasip etsin bize de... ben cok uzulmuyorum artik... ama esimin baskisi yoruyor beni...Hayırlısı cnm diger aya kısmet olur insallah
Uzun süredir deniyorum yaptır cnm tüp bebekYa benim esim de tup bebek yapalim diyo ama bu is yogunlugunda o kadar dr ziyareti igne hormon muayene vs nasil kaldiririm bilemiyorum... cok arada kaldim. Bogulucam artik bu stresten...napak biz ya....
O da engeller olacağı varsa olmaz eşine aynen böyle söyle cnmİnşAllah be canim... Allah isteyen herkese nasip etsin bize de... ben cok uzulmuyorum artik... ama esimin baskisi yoruyor beni...
Yaptirim de izin almam gerekecek onun icin de patronumla konusmam lazim... kimseyle de yuz goz olmak istemiyorum... kafam kazan oldu ya... surecle ilgili de cok bilgim yok... ama cok yorucu olacagi belli...Uzun süredir deniyorum yaptır cnm tüp bebek
Bakalım bende başladım 1 ya da 4 ü adet tarihim ne olacak görecegizİnşAllah be canim... Allah isteyen herkese nasip etsin bize de... ben cok uzulmuyorum artik... ama esimin baskisi yoruyor beni...
Ay onun herseye bi cevabi var merak etme... ona laf yetistirmiyorum artik...O
O da engeller olacağı varsa olmaz eşine aynen böyle söyle cnm
Araştır cnm belki izin almana gerek kalmaz cnmO
O da engeller olacağı varsa olmaz eşine aynen böyle söyle cnm
Ay hadi senden bi guzel haber gelsin be canim... inşAllah...B
Bakalım bende başladım 1 ya da 4 ü adet tarihim ne olacak görecegiz
Bakalim artik... is bakiyorum baska bir yerde... daha az stres olan bir is bulmaya calisiyorum...Araştır cnm belki izin almana gerek kalmaz cnm
Ay onun herseye bi cevabi var merak etme... ona laf yetistirmiyorum artik...
Bencede başka iş bak cnmBakalim artik... is bakiyorum baska bir yerde... daha az stres olan bir is bulmaya calisiyorum...
Belki bn veririm müjdeEvet yaaa topigimiz de bi kismetsizlik var bari bu ay olsun bi hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?