- 27 Nisan 2015
- 1.100
- 805
- 73
- 39
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #4.281
İnsallah ver canim verrrrrrrBelki bn veririm müjde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah ver canim verrrrrrrBelki bn veririm müjde
canım sen ne iş yapıyorsun bukadar yoğunsun?İnşAllah be canim... Allah isteyen herkese nasip etsin bize de... ben cok uzulmuyorum artik... ama esimin baskisi yoruyor beni...
Kızlar niye girmiyorsunuz küstüm hepinize
Hosgeldin cnm bn geldim sen yoksunküsme canım ben geldim
Olur cnm kac dk da cıktı cnmKizlar test yaptim ve silik ikinci cizgi cikti olabilirmi acaba
İkna edersin cnm tatlı tatlı soyle cnmKızlar moralim bozuk off eşim 1 yıl çocuk istemedi doktor bana korunmycaksiniz demesine rağmen . 1 yıl sonunda ikna ettim calismalara 14 aydır deniyoruz olmuyor şimdi eşim ben de artik çok istiyorum diyor tup bebek yaptıralim diyorum 1 yıl daha bekle diyor skldm olmuyor iste doğal yolla
Hayırlı olsun cnm allah tamamını erdirsinKizlar hamileyim kan testim 319 soktayim
Hosgeldin cnm bn geldim sen yoksun
Kizlar hamileyim kan testim 319 soktayim
Ayy maşallah canım benim gözün aydinKizlar hamileyim kan testim 319 soktayim
Aaa umut oldun şimdi bana bendede çikolata kisti var bişiler yaptın mi hicCok tesekkurler allah isteyen herkese nasip etsin.benim sag tarafta 2 cikolata kisti var yine de oldu
Kumral-ada bizimde olacak bn inanıyorumAaa umut oldun şimdi bana bendede çikolata kisti var bişiler yaptın mi hic
Umudumu kaybediyorum artık benim öküz kocam hiç bir tedavi yoluna gitmiyor sinir oluyorumKumral-ada bizimde olacak bn inanıyorum
ıUmudumu kaybediyorum artık benim öküz kocam hiç bir tedavi yoluna gitmiyor sinir oluyorum