- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #4.101
2-3 damla geldi devamı da gelir canım kesin.yaaa demekki benim ovulasyon testi de yanlıştı demekki farklı zamanda yumurtlama oldu dimi?çünkü yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyoryaHayırlısı geldi yani
Ne diyeceğimi bilemedim cnm hayırlısı canım önümüzdeki maçlara bakacağızadetim başladı sonunda şükür yani
İkinci günü git o zmn cnmbekle bence az daha canım yaa.bişey sorcam canım ben dra gitcem hormon tahlili için cmt.gitcem 4.gün oluyor.3.günü gitmek şart mı
okul olduğu için gidemiyorum zaten canım o yüzden cmts gidiyim diyodumİkinci günü git o zmn cnm
Cnm her ay yumurtlama canımız diye birsey yok2-3 damla geldi devamı da gelir canım kesin.yaaa demekki benim ovulasyon testi de yanlıştı demekki farklı zamanda yumurtlama oldu dimi?çünkü yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyorya
ne biliyim ovuya göre yumurtlama olmuştu benim.amaaan neyse çok düşünemiycem oldum ya sonunda şükür.yeni aya hazırlanalım bakalımCnm her ay yumurtlama canımız diye birsey yok
Canim bu ay isi takibi yapalim ne dersin kizlar bide oyle deneyelim hergun paylaşırızne biliyim ovuya göre yumurtlama olmuştu benim.amaaan neyse çok düşünemiycem oldum ya sonunda şükür.yeni aya hazırlanalım bakalım
Canım bn soyleyim size onlarla ugrasmayın adet better bitmez gun aşırı yapın adet olana kadarCanim bu ay isi takibi yapalim ne dersin kizlar bide oyle deneyelim hergun paylaşırız
Kız hatırlasana İlk heyecanı yumurtlama oldu demişti Dr gittiğinde yumurta catlamamıs dı o testlere de güvenmemek lazımne biliyim ovuya göre yumurtlama olmuştu benim.amaaan neyse çok düşünemiycem oldum ya sonunda şükür.yeni aya hazırlanalım bakalım
olur yapalım canım ama benim bugün bile ateşim 37.nasıl iş anlamadım düşmesi gerek normalde.deneyelim bunu bakalım.adet bitince mi başlanıyoduCanim bu ay isi takibi yapalim ne dersin kizlar bide oyle deneyelim hergun paylaşırız
doğru.en iyisi akışına bırakmak aslında.ama yine de bişeyler yapmak istiyorum.polen almıştım onu kullancam sabahları bide aslan pençesine başlıcamKız hatırlasana İlk heyecanı yumurtlama oldu demişti Dr gittiğinde yumurta catlamamıs dı o testlere de güvenmemek lazım
Mersinliyim biz heye çok kullanırızKumral ada nerelisin sen yaa hee yi cok kullaniyon
3.gunu git canım en doğru sonuçlar o zamanbekle bence az daha canım yaa.bişey sorcam canım ben dra gitcem hormon tahlili için cmt.gitcem 4.gün oluyor.3.günü gitmek şart mı
okul var nasıl olcak bilmiyorum.neyse belki okuldan sonra gidebilirsem giderim3.gunu git canım en doğru sonuçlar o zaman
olabilir canımMelek bende senle yumurtlamistim teste göre ama olmadım bu testler güvenilir değil bence
Özel gidecek o zmn cnmokul olduğu için gidemiyorum zaten canım o yüzden cmts gidiyim diyodum
özele gitcem zaten canım ama ilçedeyiz ulaşım sorunu oluyor.eşimle gitmem gerek onun da izin alması lazım.o yüzden cmt daha uygun oluyor bizeÖzel gidecek o zmn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?